Crash Bandicoot N.Sane Trilogy (SuperGamer Deluxe Edition) PS4

Cena s DPH
1 549 Kč
Cena bez DPH: 1 280 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 366195
ActivisionEN dabing

Crash Bandicoot N.Sane Trilogy (SuperGamer Deluxe Edition) [PS4]


Ke každé objednávce dostanete nálepky postav, plakát a skin na ovladač!




Kolekce kultovních titulů se vrací na konzole PlayStation 4. V roli oblíbeného vačnatce Crashe a jeho přátel se postavíte Dr. Cortexovi a zlému dvojčeti Crashovo ochránce, Uka Uka a jejich přisluhovačům. Seznamte ochránce Aku Aku, Coco, jejího oblíbeného tygříka Puru a medvídka Polar, se kterými se snažíte nasbírat co nejvíce jablek a porazit padouchy.

V kolekci her se také potkáte s úhlavními nepřáteli našeho týmu, s doktorem Neem Cortexem, jeho zlým ochráncem Uka Uka, doktorem N. Ginem, tygrem Tinym, dinosaurem z pravěku Dingodilem, mistrem času, doktorem N. Trophym, s Komodo bratry Joem a Moem a s mnohými dalšími.

Vaší úlohou je překazit plány padouchů, sbírat krystaly a drahokamy za plnění utajených úloh, získávat relikvie za splnění úrovní v rychlých časech a všechna jablka, které při hře posilní Crashe a jeho přátele. Odhalte všechny tajemství, nasbírejte všechny sběratelské předměty a získejte vylepšení schopností. Jen ti najlepší dokončí hru na 100% a někdy i na víc!


N_Sane_Trilogy_CZHU

Crash Bandicoot:
Za pomoci svého asistenta doktora Bria vytvoří doktor Neo Cortex paprsek vývoje, který použije na mutaci různých ostrovních zvířat, na bestie se zvláštní silou. Vačnatec Crash uniká ze zajetí a rozhodne se zachránit krásnou Tawnu, kterou poznal v zajetí.

Crash se musí vydat na záchranu napříč džunglí, jejíž vládce je Papu Papu. Na dalším ostrově se Crash setkává se šíleným Ripper Roo a dostává se do jednoho z chrámů, který stráží zmutovaný Koala Kong. V útrobách Cortexovo zámku poráží Pinstripa Potoroo a přerušuje přívod energie do zámku. Při souboji s Cortexovým asistentem Briem je celý zámek pohlcený plameny a Cortexovo ďábelské plány jsou přerušeny na jeho vzducholodi.



Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back:
Po porážce se doktor Cortex probouzí v jeskyni plné krystalů, které svou solární energií dokážou zničit planetu. Cortex se spojí s doktorem N. Ginem. Pro svůj ďábelský plán potřebují nasbírat 25 krystalů. K tomuto účelu zmanipulují oblíbeného vačnatce Crashe.

Crashův hologram je vtažen do podivuhodného světa, v kterém mu Cortex přikáže nasbírat 25 krystalů. Crash sa na svých cestách potkává se šíleným klokanem Ripper Roo, mačety ovládajícími bratry Joem a Moem Komodo a svalnatým tygrem Tinym. Díky síle, kterou sběr krystalů přinese se Crashovo sestře Coco daří mu pomoci a překazit Cortexův plán zničením vesmírné stanice.



Crash Bandicoot 3: Warped
Po zničení vesmírné stanice se Cortex zřítí na tropický ostrov, který byl vězením pro zlověstnou Uka Uka, která stála za všemi Cortexovými plány. Spolu vytvářejí další ďábelský plán na posbírání mocných krystalů, ke kterému přizvou i mistra času doktora Nefariousa Trophyho, který sestrojil stroj času, díky kterému chtějí cestovat na místa, kde se krystaly nacházely.

Crash a Coco za pomoci Aku Aku cestují v čase a snaží se překazit tento zlověstný plán. Cestují do středověku, do podmořských hlubin, do dávných prehistorických dob, kde žijí dinosouři, na daleký orient, do starověkého Egypta a do vzdálené budoucnosti. Na cestě za překazením plánu musí porazit dinosaura Dingodalea, doktora N. Trophyho, N. Gina a samotnou Uka Uka, která ovládá doktora Cortexe.



Crash Bandicoot N.Sane Trilogy SuperGamer Deluxe Edition obsahuje:

  • Hru Crash Bandicoot N.Sane Trilogy
  • Samolepky s postavičkami zo světa Crashe Bandicoota
  • Polep na ovladač s motivem z hry
  • Plakát Crash Bandicoot



  • Recenze na Crash Bandicoot N.Sane Trilogy (SuperGamer Deluxe Edition)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.