The Crew (Ultimate Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA The Crew (Ultimate Edition) - PC DVDThe Crew (Ultimate Edition) - XBOX ONE
Cena s DPH
489 Kč
Cena bez DPH: 404 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 359802
UbisoftEN dabing

The Crew (Ultimate Edition) [PS4]


Ultimátní edice The Crew je balením všeho v jednom. Obsahuje originální hru The Crew se všemi režimy od jejího vydání, rozšíření The Crew Wild Run včetně obsahu v rámci Season Passu a také nové rozšíření The Crew Calling All Units. Jedná se o absolutně nejlepší edici pro nejpohodlnější zážitek z jízdy v akcí bujným otevřeném světě.


Objevte první realisticky zpracované USA vytvoření čistě pro závodní titul The Crew Ultimate Edition. Uhánějte napříč 5000 km2 otevřeného světa oslavujícího rychlost a kulturu automobilů. Sedněte si za volant Vašeho vysněného vozu a vyzvete samých sebe a přátel.

Získejte nejkompletnější edici hry The Crew s více než 120 licencovanými vozidly, 220 tutning prvky, šampionátem"The Summit", který přináší nové akce každý měsíc a inovativní hratelností založenou na principu policie proti závodníkům, pro nevídanou multiplayerovou zábavu a neomezenou volnou jízdu.

The Crew je revoluční akční závodní hra, vyvinutá speciálně pro next-gen konzole a PC s přímou orientací na využití vysokého výkonu a hardwarových schopností, aby spojila hráčů online jako nikdy předtím. The Crew Vás a Vašich přátel vezme za volant v bezohledných nekonečných závodech v masivním otevřeném světě digitální přeměny Spojených Států, které přímo dýchají zuřivými souboji na rozžhavených gumách. Díky rozsáhlému obsahu a orientaci na online generaci je The Crew ta pravá next-gen hra, která zcela redefinuje žánr akčního závodění.

Zúčastněte se vytrvalé jízdy, kde je Vaším úkolem infiltrovat a předběhnout 510-gang, který vyrostl na detroitském ilegální auto scéně. Váš plán? Získat reputaci na undergroundové auto-scéně a postupně sabotovat všechny jejich aktivity ve všech městech ve Spojených Státech. Manévrujte přes rušné ulice Los Angeles, Proleťte po slnejčnej Miami Beach a Poperte se s náhorní plošinou na Monument Valley. Každé místo přichází s vlastním setem aktivit a překvapení, které Vám pomohou zlepšit své řidičské schopnosti. Na cestách můžete setkat dalších hráčů-potenciální partnery, se kterými se můžete spojit, nebo rivaly, se kterými budete svádět tvrdý konkurenční boj.

The Crew je závodění v jeho nejvzrušivější, naotvorenejšom a nejrozmanitějším světle.


  • Nikdy nejezděte sami! Připojte a odpojte se kdykoliv chcete, protože The Crew je obrovský otevřený svět, který žije v reálném čase. Ať už je Vaším cílem rozdělit kolonu nebo uniknout policistům, díky možnosti dělat to s přáteli se můžete těšit na nový a svěží zážitek kdykoliv hru zapnete.
  • Hřiště bezprecedentních měřítek a možností. Celé Spojené Státy jsou vaším hřištěm! Každý typ terénu, jaký si dokážete představit je tam a připraven, abyste se ho naučili zdolávat jako profík-od městských cest po předměstí, stráně, obilné pole, kaňony, pouštní duny a v neposlední řadě i závodní okruhy.
  • Hra"fičí" dál, kdekoli se nacházíte. Připojte se přes svůj iOS/Android Tablet nebo Webový prohlížeč a sledujte stav svých přátel, jejich výkony a naplánujte si jízdu dříve, než sednete ke konzole, abyste dosáhli co nejlepší výkon a prolomili rekordy, nebo vyšlete svou partu splnit mise a získat další XP a výbavu.
  • Rozsáhlý systém tuningu kombinuje hloubku a jednoduchost a umožňuje Vám přizpůsobit si své auto jak po stránce kosmetických úprav, tak po rozsáhlý tuning motoru, pérování a mnoho dalších věcí. Vytvořte si auto svých snů a ukažte ostatním, na co má.


    The Crew Ultimate Edition obsahuje:

  • Hru The Crew
  • Rozšíření The Crew Wild Run
  • Rozšíření The Crew Calling All Units
  • Všech 19 vozidel ze Season Passu



  • Recenze na The Crew (Ultimate Edition)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.