Crysis PC DVD

Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 7712
ElectronicEN dabing

Crysis [PC DVD]

First-person střílečka Crysis se bude stejně jako Far Cry odehrávat na exotickém ostrově v jižním Pacifiku (ale dočkáte se také oblastí plných mrazu a ledu), kde najednou dochází k zatmění Slunce, protože mimozemšťané dané místo zmrazili. Neidentifikovatelné létající objekty si nejprve všimla Čína a Severní Korea, jejichž vlády tam proto vyslaly svou armádu, ale příliš se jim nedaří ...

Američané se na to už nemohou dívat a vypravují tam svou jednotku pro speciální účely, jejímž členem je i Jack Dunn, do koho se vtělí. Zpočátku bude vaším úkolem analyzovat situaci na ostrově a zároveň se nenechat odhalit Korejci (s nimiž časem začnete spolupracovat), později se úkoly trošku větví (pro lepší hratelnost) a můžete si prožít i milostný vztah s krásnou žoldnierkou:)

I když je děj zasazen především do exteriérů (se střídajícím se dnem a nocí), vaše kroky povedou i do různých komplexů, přičemž samotný závěr hry se bude odehrávat v srdci mateřské lodi návštěvníků z vesmíru.

Snad každý problém, na který narazíte, má nejedno řešení. Dost často se stane rambo-styl nepoužitelný a hráč bude muset zapojit své mozkové kapacity, aby ve výsledku zužitkoval okolní prostředí ve svůj prospěch.

Z dopravních prostředků usednete do džípů, helikoptér či moderních letadel (mapa nemá žádné vymezené okraje), přičemž dechberoucí CryEngine 2 se postará o to, aby byl každý objekt zničitelný a choval se přesně podle fyzikálních zákonů, takže se vaše vozidlo nikdy sevřena o obyčejnou větev nebo jinou přírodní překážku .

Crysis - PC - PlayGoSmart : hodnotenie 5 z 5 na základě 1 hodnocení.

Recenze na Crysis

Zobrazeno 11 (z 1 hodnocení)
Celkem stran:   1  
od Miloš Jan Cekal 5 z 5 Hvězdiček! 12. 02. 2008
Naprosto vynikající hra která z vás vytříská všechny emoce.Máme tu variabilní prostředí,mimozemšťany ale hlavně vynikající grafiku.Dopručuji.Můžete např. korejce zabijete klidně slepicí když si zapnete na svém speciálním obleku max. sílu no prostě:Božárna
Zobrazeno 11 (z 1 hodnocení)
Celkem stran:   1