Crysis 3 CZ (Hunter Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Crysis 3 CZ (Hunter Edition) - PC DVDCrysis 3 CZ (Hunter Edition) - PS3
Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 206117
ElectronicCZ titulky

Crysis 3 CZ (Hunter Edition) [XBOX 360]



Slavné vývojářkské studio Crytek hlásí návrat s titulem Crysis 3. Vraťte se do boje v roli Prophete a pohotově reagujte na aktuální situaci s využitím kamufláže a speciálního Nanosuitu. K nelítostnému lovu lidských i mimozemských protivníků naplno využijete palebnou sílu nového supermoderního arzenálu zbraní.

V příběhu plném dramatických zvratů zjistíte pravdivé okolnosti smrti členů své jednotky a opět probudíte Prophetovu ztracenou vůli. To vše v sedmi přírodních divech obří konstrukce Liberty Dome vztyčené nad New Yorkem. Crysis 3 je špičková střílečka v úchvatném grafickém zpracování nejnovější verze enginu CryEngine.



  • New York City bylo uzavřeno do obrovské nanokopuly, pod kterou vyrostl deštný prales se sedmi jedinečnými oblastmi. Ovládněte toto fantastické prostředí a proměňte ho na svůj osobní lovecký revír.
  • Kritikou vysoce oceňovaný herní systém série Crysis se vrací s ještě větším počtem otevřených úrovní, kde si můžete přesně zvolit vlastní postup a způsob řešení vzniklých situací. Vylepšený nanosuit umožňuje použití brutální síly či neviditelného a neslyšitelný pohybu, díky čemuž se vždy nabízí více než jednu variantu řešení.
  • Experimentujte s novými možnostmi přizpůsobení Nanosuitu a zcela novými herními režimy.
  • Kromě bohatého arzenálu lidských střelných zbraní Vám Crysis 3 umožňuje ukořistit zbraně mimozemšťanů. Novou hlavní zbraní se přitom stává speciální kompozitní luk.
  • CryEngine garantuje úžasnou grafiku a bohatou škálu herních zážitků.



    Hunter Edition obsahuje navíc:

  • Přednostní přístup k novému Crysis 3 luku, příslušenství k luku a"Hunter" nanosuit modulu pro použití v režimu multiplayer.
  • Rychlejší zisk XP v režimu multiplayer až po úroveň 5 a schopnost dříve si odemknout vlastní výstroj.
  • Možnost přizpůsobit si výstroj, získat unikátní skin pro luk a tři exkluzivní"Hunter" tematické psí známky.

  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    CZ titulkyEN dabing

    Recenze na Crysis 3 CZ (Hunter Edition)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.