Pro Cycling Manager: Season 2013 PC DVD

Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 211947
FocusEN dabing

Pro Cycling Manager: Season 2013 [PC DVD]

Pro Cycling Manager , nejlepší cyklistický simulátor pro PC, opět přináší milovníkům cyklistiky množství napětí a zábavy při vedení týmu. Vyberte si jeden z oficiálních týmů z profesionálního okruhu a prožijte s ním skvělou sezónu 2013, která vrcholí jubilejním 100. ročníkem Tour de France! Jako vedoucí skutečného sportovního týmu můžete řídit a plánovat každý krok svých svěřenců, uzavírat partnerství se sponzory, spravovat smlouvy svých jezdců, trénovat je a nakupovat jim vybavení. Čeká Vás skutečný závod s časem, který otestuje Vaše taktické schopnosti až na maximum.

Pro Cycling Manager: Season 2013 je nabitý spoustou nových funkcí a vylepšenou herní mechanikou. Nechybí oblíbený sezónní plánovač, který nyní zahrnuje nejen rozpis tréninků, ale můžete prostřednictvím něj řídit i skupiny cyklistů. Systém stavu a únavy byl také plně propracovaný, stejně jako mechanika sponzorování a financí. Můžete si rozvrhnout, jak co nejlépe potěšit svého sponzora, a volit způsob rozdělování odměn mezi jezdce. Rozvážně rozhodujte, kterých ze svých svěřenců zapojíte do jakých závodů, protože čím větší je váš tým, tým to máte těžší!

Četnými vylepšeními prošly i samotné závody. Umělá inteligence nyní reaguje v horách mnohem realističtější a jednotliví jezdci se od sebe liší podle toho, zda jsou"výbušní" nebo"dieselů". Textury cyklisty jsou zcela nové, ve vysokém rozlišení as množstvím nových animací. Prostředí jsou také o poznání živější, nakolik jsou podbarveny novými scenériemi a různými význačnými body, jako je například Mont St. Michel zda zcela nový finiš na Champs-Elysées.

Vracejí se také oblíbené režimy a přibyly nové. Pomocí systému karet si můžete vytvořit tým svých snů, v intenzivních závodech porážet jiné cyklistické esa a stoupat v žebříčcích těch nejlepších.

Recenze na Pro Cycling Manager: Season 2013

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.