Damage Inc .: Pacific Squadron WWII XBOX 360

Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 327895
MadCatzEN dabing

Damage Inc .: Pacific Squadron WWII [XBOX 360]


Vzlétněte nad mraky v jednom z více než 30 věrně vymodelovaných letounů a braňte Pacifické bojiště před invazí nepřátelských sil. Probojujte se přes intenzivní boje vzduch-vzduch, vzduch-loď a vzduch-zem při pilotování střemhlavých bombardérů, stíhaček a torpédových bombardérů nad vizuální nápadnými a historicky přesnými lokalitami.

Od překvapivého útoku na Pearl Harbor po divokou bitvu o Iwo Jima vymanévrujte své nepřátele ve více než 20 singleplayerových a kooperatívnch misích, nebo se zapojte do soubojů ve službě Xbox Live. Ať už letíte sami, s nebo proti svým spoluhráčům používejte svůj letecký arzenál, abyste zničili nepřítele a ovládli nebe.

Více než 30 neuvěřitelně detailních, historicky přesných letadel, včetně vzácných a nikdy předtím neviděných prototypů z 2. světové války, přináší autentický letecký bojový herní zážitek. S leteckými vlastnostmi, zbraňovým systémy a silou pancéřování věrně převzatými ze skutečných letadel si můžete sednout na sedadlo pilota a užít si akci z první ruky. Od nezdolného Hellcat-u po obávané Zero máte k dispozici plný hangár spojeneckých a nepřátelských letadel.


  • Krásné vymodelované letadla, ostrovy a bojové scény.
  • Multiplayerový letecký bojový herní zážitek.
  • Podpora pro ovladač Flight Stick pro skutečně pohlcující hratelnost.
  • Více než 12 hodin kampaně.
  • Plňte mise a získávejte body vylepšení, za které si můžete odemknout nová letadla, zlepšit pancéřování, výkon a zbraně, měnit barevná schémata a další!
  • Získávejte Xbox 360 achievmenty plněním výzev ve hře.

  • Recenze na Damage Inc .: Pacific Squadron WWII

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.