Danganronpa Another Episode: Ultra Despair Girls PS4

Cena s DPH
729 Kč
Cena bez DPH: 602 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 362430
NISEN dabing

Danganronpa Another Episode: Ultra Despair Girls [PS4]


Komár Naegi, mladší sestra Makoto Naegi byla uvězněna v mysteriózní pokoji déle než rok. Jednoho dne ji zachránil Byakuya Toga, který je členem Future Foundation, ale záchrana se zvrtla při náhlém útoku stovek Monokumov. Komár rychle zjistí, že město ovládla skupina dětí, která se nazývá Warriors of Hope. Jejich vůdce, Monaca, prohlásil, že město bude rájem dětí a aby to dokázal musí vyhladit všechny dospělé. Toko Fukawa a Komáři se spojí, aby se pokusili přežít běsnějící Monokumov, uniknout vynalézavým dětem a odhalili tajemství města.


  • Naše dvě hrdinky
    protagonistky tohoto dobrodružství jsou dvě dívky, komáři Naegi a Toko Fukawa. Setkají se za divných okolností ve městě Towa, které je ovládáno zoufalstvím a stanou se z nich nepravděpodobné společnice na cestách. Komárů se svým Hacking Gunom, který připomíná megafon a Toko se svou druhou osobností Genocide Jackem, jsou připraveny čelit všem útokům, které na vyšle zoufalství.

  • Hacking Gun
    Hacking Gun je speciální zbraň, která může vystřelit 8 různých druhů nábojů pravdy, které zahrnují tanec, pohyb, nebo zničení. Každý druh nábojů mě jiný účinek na Monokumov a některé mají dokonce vliv na okolí. Kromě ničení Monokumov jsou zde i hádanky, puzzle a odměny za průzkum.

  • Město Towa
    Město Towa je dějištěm hry, je ovládáno skupinou Towa, globální IT korporací s průlomovou technologií. Město je postaveno na ostrově z recyklované půdy a jsou na něm umístěny obchody, mrakodrapy, továrny a kanceláře skupiny Towa. Skupina Towa je respektována pro snahu zlepšit svět, nejvíce pro konstrukci čističky vzduchu, která byla efektivní při čištění vzduchu po tragédii.

  • Monokumovia a děti Monokuma
    Bílo černý roboti, který jsou připomínají medvědi, jsou také známí jako Monokumovia a náhle se objevily ve městě Towa, kde útočí na dospělé. Kromě toho děti, které mají na hlavách Monokuma helmy terorizují dospělých ve městě za pomoci Monokumov.



  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    EN dabingDE dabingPL dabing

    Recenze na Danganronpa Another Episode: Ultra Despair Girls

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.