Dark Souls Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Dark Souls - PS3
Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 55834
Bandai

Dark Souls [XBOX 360]



Kombinace bohatého, temného fantasy světa, procházení dungeonů, setkání s hrůzostrašnými nepřáteli a převratné on-line prvky dělá z Dark Souls absolutně přesvědčivý zážitek. Hra odstraňuje bariéry z herního světa, který podporuje touhu po poznání a požaduje přizpůsobivost. Při setkáních s děsivými nepřáteli a objevování nových oblastí, se základ hry, výzvy a odměny, mění na zkušenosti a přinášejí jedinečný pocit úspěchu.

Dark Souls je nepřímé pokračování hardcore RPG Demon 's Souls . Pokračování mnohem méně svazuje výběrem povolání a větší důraz je kladen na zvolenou taktiku boje v každé jednotlivé situaci. I když jde o temnou fantasy hru s draky a hrady, jeskyněmi a temnými kobkami, samotný boj je překvapivě realistický. Rozhoduje Vaše volba správné zbraně a správného kouzla pro danou situaci. A když si zvolíte špatně, tak zemřete, žádná jinou možnost neexistuje.



  • V Dark Souls máte nového přítele. Beacon Fire je klíčovým prvkem, který Vás provází celou hrou.
  • Herní svět hry Dark Souls je plynulý, bez zřetelných úrovní a jen s několika načítání. Při cestě napříč světem slouží malé, teplé světlo Beacon Fire jako místo úlevy, svítící v chladném, temném světě, který prozkoumáte.
  • Beacon Fire slouží k obnovení života, při smrti ve hře, se můžete oživit při posledním Beacon Fire, čím Vám pomáhá držet krok s nepřízní osudu a při Beacon Fire se můžete shromáždit a podělit se o zkušenosti z Dark Souls.

  • Recenze na Dark Souls

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.