Dark Souls Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Dark Souls - XBOX 360
Cena s DPH
409 Kč
Cena bez DPH: 338 Kč
 
Kód produktu: 55859
Bandai

Doporučené produkty (1)

Dark Souls [PS3]



Kombinace bohatého, temného fantasy světa, procházení dungeonů, setkání s hrůzostrašnými nepřáteli a převratné on-line prvky dělá z Dark Souls absolutně přesvědčivý zážitek. Hra odstraňuje bariéry z herního světa, který podporuje touhu po poznání a požaduje přizpůsobivost. Při setkáních s děsivými nepřáteli a objevování nových oblastí, se základ hry, výzvy a odměny, mění na zkušenosti a přinášejí jedinečný pocit úspěchu.

Dark Souls je nepřímé pokračování hardcore RPG Demon 's Souls . Pokračování mnohem méně svazuje výběrem povolání a větší důraz je kladen na zvolenou taktiku boje v každé jednotlivé situaci. I když jde o temnou fantasy hru s draky a hrady, jeskyněmi a temnými kobkami, samotný boj je překvapivě realistický. Rozhoduje Vaše volba správné zbraně a správného kouzla pro danou situaci. A když si zvolíte špatně, tak zemřete, žádná jinou možnost neexistuje.



  • V Dark Souls máte nového přítele. Beacon Fire je klíčovým prvkem, který Vás provází celou hrou.
  • Herní svět hry Dark Souls je plynulý, bez zřetelných úrovní a jen s několika načítání. Při cestě napříč světem slouží malé, teplé světlo Beacon Fire jako místo úlevy, svítící v chladném, temném světě, který prozkoumáte.
  • Beacon Fire slouží k obnovení života, při smrti ve hře, se můžete oživit při posledním Beacon Fire, čím Vám pomáhá držet krok s nepřízní osudu a při Beacon Fire se můžete shromáždit a podělit se o zkušenosti z Dark Souls.


  • Dark Souls - PS3 - PlayGoSmart : hodnotenie 5 z 5 na základě 1 hodnocení.

    Recenze na Dark Souls

    Zobrazeno 11 (z 1 hodnocení)
    Celkem stran:   1  
    od Zákazník 5 z 5 Hvězdiček! 27. 03. 2013
    Dark souls je nemilosrdná, krutá, ale férová hra, která vás nevodí za ručičku. Někteří to možná už vzdají na začátku, ale ti co vydrží, pochopí, že jsou tu hry a Dark souls!
    klady produktu Výzva (pocit, že jsem skutečný hrdina)
    klady produktu Design
    klady produktu Grafika
    klady produktu Atmosféra
    klady produktu Bossové
    klady produktu Online složka
    klady produktu Délka
    klady produktu Hra pro hardcore pařany!
    zápory produktu Někdy drobná zaškubnutí
    zápory produktu Není pro všechny
    zápory produktu Tahle hra je především pro trpělivé hráče, protože umírat tu budete hodně, budiž pak slastný pocit, že jste toho obra s kyjem konečně porazili!
    Zobrazeno 11 (z 1 hodnocení)
    Celkem stran:   1