Jak and Daxter: The Trilogy PS3

Cena s DPH
599 Kč
Cena bez DPH: 495 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 204046
PlayStationEN dabing

Jak and Daxter: The Trilogy [PS3]

Balení obsahuje hry Jak and Daxter: The Precursor Legacy , Jak 2: Renegade a Jak 3 remasterované v HD kvalitě pro PlayStation 3.



Jak and Daxter: The Precursor Legacy
Jak a Daxter jsou nerozluční přátelé, kteří se navzdory zákazu stařešinu vyberou prozkoumat ostrov, na který je již po staletí zakázán vstup. Nacházejí se tam totiž pozůstatky pravěké civilizace Precursorov a samozřejmě takové mystické místa běžně přitahují kromě dobrodruhů také adeptů na světovládu a náboženských zbloudilce. Naši hrdinové naneštěstí při takovém výletě vyruší právě takové individua a při útěku zapříčiní nedobrovolnou transformaci Daxtera z ušatý chlapíka na něco silně podobné neurotické svišťů. Pokud jste viděli skvělou ukázku z animované kinobomby Ice Age, tak jste doma.

Děj hry je díky Daxterovej neuróze a přemrštěnému egu svižný a plný humorných gagů (viz šavlozubým veverka v Ice Age). Například po každém získání energetické kapsle Vám Daxter předvede praštenú taneční, nebo sportovní vsuvku a už tento fakt působí jako dostatečná motivace. Samozřejmě se setkáte is kráskou a mnoha komickými postavičkami v řadách vesničanů i zloduchů.



Jak 2: Renegade
Ztracen v záhadném městě daleko od domova. Dva roky strávil ve studené a temné vězeňské cele. Vystaven mučivým pokusům, jeho tělo se točilo pod vlivem Dark Eco. Nyní se Jak vrací a chystá odplatu.

Utíkejte, střílejte, hledejte, ničte a zažijte dobrodružství, ve kterých se spojuje pátrání, boj a neutuchající akce. Objevte množství klikatých ulic ve městě Heaven City. Jděte pěšky, nebo ukradněte futuristické vznášedlo a pátrejte ze vzduchu. Utkejte známé tváře, seznamte se s novými záhadnými postavami a uvolněte hrozivé Jakov druhé já, aby zneškodnil různých nepřátel v 75 skvělých misích.

A kdo jsou největší Jakovi přátelé a nepřátelé? Daxter je Jakov nejvěrnější přítel, bojují spolu proti krutému Baronovi, největšímu nepříteli. Jak 2: Renegade je vynikající akční adventura v kombinaci se střílečkou, u které se nebudete nudit.



Jak 3
Rok po událostech vz Jak 2: Renegade se znovu vracíte do Heaven City přesvědčit se, jak si vedou hrdinové, kterými jsou Jak, Dexter a Pecker. Situace je bohužel špatná. Heaven City je ponořeno do chaosu.

Ten způsobily tři názorově odlišné frakce. Ze špatné situace je bohužel obviněn Jak, který nakonec skončí v doživotním vyhnanství v pustině. Jak naštěstí v této situaci nezůstane sám. Dexter a Pecker se objeví, aby pomohli a společnými silami dali celou situaci do pořádku a hlavně konečně zničili odporného Kora a Železné hlavy.

Jak 3 je již třetím dílem v populární sérii akčních adventur. Hra nabízí vylepšenou grafiku, detailnější provedené místa a celou řadu nových ovladatelných vozidel, které hrají velkou roli. Jak i Daxter jsou ovladatelný ak dispozici mají nové síly a nové zbraně. Tvůrci do hry implementovali i reálný fyzikální model, rag-doll efekty ak návrhu přidali i 60 minut skvělých kvalitních renderovaných animací pro vyprávění příběhu.

Recenze na Jak and Daxter: The Trilogy

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.