Dead or Alive 5: Last Round Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Dead or Alive 5: Last Round - PS4
Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
Kód produktu: 334268
KoeiEN dabing
 
Chceš ušetřit 110 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 409 Kč

Dead or Alive 5: Last Round [XBOX ONE]

Hra Dead or Alive 5: Last Round Vás vezme do arény a přináší ikonický bojový styl, zabalený do nejpůsobivější grafiky, jakou jste kdy mohli vidět v sérii Dead or Alive . Bojovníci ve hře přinášejí bezkonkurenční úroveň věrohodných detailů a hladké animace úderů, které Vás vtáhnou do zánětu boje.

Dynamické a interaktivní úrovně hry se opět mohou pochlubit celou řadou vizuálně ohromujících lokalit z celého světa a zároveň nabízejí ještě větší destrukci, smrtící nové nebezpečné zóny a vyšší úroveň strategických voleb. Dead or Alive 5: Last Round přináší nejrozsáhlejší seznam bojovníků v sérii Dead or Alive dosud. Mezi bojovníky nechybí Hayabusa, Hayate, Kasumi, Ayane, Rig, Momiji, Leon, Kokoro, Tina, Lisa, Brad Wong, Jann Lee, Hitomi, Leifang, Christie, Eliot, Leon, Gen Fu, Bayman, Bass, Zack, Helena, Marie Rose, Phase 4 a noví Nyotengu spolu s Akira, Pai, Jacky a Sarah Bryant ze série Virtua Fighter .

Možnosti přizpůsobení postav jsou ještě hlouběji, protože hra nabízí více než 300 otevřených a odemykatelných kostýmů a zcela nové možnosti účesů a doplňků přinášejí téměř nekonečné možnosti přizpůsobení si bojovníků pro každou příležitost. Do hry si můžete také přenést své bojovníky, kostýmy a doplňky z Dead or Alive 5 Ultimate , protože veškerý zakoupený stahovatelný obsah je přenosný na konzoli Xbox One .



  • Staňte se nejlepším bojovníkem s nejkrásnější bojovka pro novou generaci konzolí!
  • Dynamické úrovně!
  • Výbušná grafika!
  • Více než 50 hratelných postav!


  • Recenze na Dead or Alive 5: Last Round

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.