Dead Rising 3 (Apocalypse Edition) [XBOX ONE] - BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
259 Kč
Osobitní režim 0% DPH
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 312375
Microsoft

Dead Rising 3 (Apocalypse Edition) [XBOX ONE] - BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkční a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:

Dead Rising 3 je třetí pokračování slavné série a přináší neuvertiteľnú akční hratelnost v otevřeném světě, která definuje novou generaci zombie her. Díky intenzivní akci a bezkonkurenční úrovni možnosti přizpůsobení si zbraní a postav přináší hra Dead Rising 3 zážitek jako žádná jiná a boj o přežití v masivním otevřeném světě hemžící se tisíci nemrtvých.

Odehrávající se 10 let po události ze hry Dead Rising 2 , děj hry Dead Rising 3 se přesouvá do rozlehlého města Los Perdidos uprostřed celonárodní zombie epidemie, která může zdecimovat lidstvo. Příběh sleduje Nicka Ramose, mladého mechanika s podivným tetováním a tajemnou minulostí, který musí najít způsob, jak uniknout z města plného tisíců krvelačných zombie dříve než hrozící vojenský úder smaže město, a každého v něm, z povrchu zemského. Nick to sám nedokáže, musí se spojit s ostatními pozůstalými, aby zůstali naživu a probojovali si cestu ven, než bude příliš pozdě.

Videoherní série Dead Rising je jednou z nejpopulárnějších zombie herních sérií všech dob, s více než 5 miliony prodaných kusů na celém světě.

  • Dead Rising 3 posouvá slavnou sérii novým směrem zavedením filmového příběhu s temnějším humorem a sympatickejšími postavami bojujícími o přežití v novém městě Los Perdidos.
  • V Dead Rising 3 je všechno zbraní. Můžete si vytvořit své vlastní nástroje ničení zombie s prakticky neomezenou škálu kombinovaných zbraní. Obyčejné kladivo nebo pila nemusí stačit na zombie hordy, ale spojte je dohromady a máte hrůzostrašnou Sledge Saw. A to je jen jedna ze stovek možných kombinací zbraní.
  • Hra nabízí zážitek, který je hluboký a okamžitě přístupný každému, kdo miluje akční hry v otevřeném světě. Díky možnosti prozkoumávat hru na vlastní pěst bez časového omezení, novému, modernímu systému ukládání pozic a dalším vylepšením je Dead Rising 3 nejdostupnějším a nejintuitivnější dílem v sérii dosud.
  • Dead Rising 3 Vám umožňuje spojit se s kamarádem prostřednictvím on-line kooperace přes Xbox Live s asynchronním vytvářením her, který Vám umožňuje kdykoliv se připojit nebo odpojit ze hry. Nejenže tím pomůžete v postupu hrou svému příteli, přispějete tím také do vývoje svého příběhu a získáte zkušenostní body, které si přenesete zpět do své vlastní hry.
  • Hra nabízí průkopnickou funkci Xbox SmartGlass, která rozšiřuje zážitek a mění lokální kooperativní hraní na Xbox One. Dead Rising 3 a Xbox SmartGlass promění Váš kompatibilní tablet nebo telefon na obranné a řídící PDA. Jste pohlcen zombie hordami ze všech stran? Vy, nebo Váš kamarád vedle Vás může přivolat nálet a vysvobodit Vás. Jste připraven zahájit novou misi? Příchozí hovory ve hře a textové zprávy přinášejí živé informace na Váš Xbox SmartGlass aktivován telefon, nebo tablet.

    Apocalypse Edition obsahuje navíc:

  • Stahovatelný balíček do hry Dead Rising 3: Operation Broken Eagle.
  • Stahovatelný balíček do hry Dead Rising 3: Fallen Anděl.
  • Stahovatelný balíček do hry Dead Rising 3: Chaos Rising.
  • Stahovatelný balíček do hry Dead Rising 3: The Last Agent.

  • Recenze na Dead Rising 3 (Apocalypse Edition) [XBOX ONE] - BAZAR (použité zboží)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.