Deathsmiles (Deluxe Edition) XBOX 360

Cena s DPH
489 Kč
Cena bez DPH: 404 Kč
 
 
Kód produktu: 229243
RisingEN dabing

Deathsmiles (Deluxe Edition) [XBOX 360]

Unikátní 2D střílecí mechanismus Deathsmiles Vás udrží na špičkách! Abyste zůstali naživu budete plavat v komplexních palbě nepřátel, kterým se musíte elegantně vyhýbat, a to vše v krásné HD grafice. Aktivací"Power-up" módu rozpoutáte obrovskou spoušť zlatých korun, bílých čelenek a šedých lebek, abyste prorazili přes nepřátele s Vašimi mocnými andělskými magickými střelami. Dávejte si pozor, abyste neztratili pozornost v tomto magickém moři, protože jinak Vám mohou ujít úžasné věcičky, které mohou vytisknout Vaše skóre až na jeho limit!

  • Pět postav, které přezkoumávají Gilverado-anglické dívka Wind, drzá Němka Casper, pozorná Francouzka Follett nebo Rosa, dívka z Kalifornského údolí. Putujte po silnicích Gilverada a objevte skryté rozhovory mezi anděly.
  • Mega Black Label otestuje Vaše nadpřirozené síly proti náporu ledového paláce a jeho zapomenutého ochránce! Prověřte své schopnosti v novém skóre systému, který vyžaduje více, ale nabízí ještě více výbuchů třpytivých mincí!
  • Vyberte si náročnost na své cestě napříč herními úrovněmi, a vyberte si náročnost pro každou z nich! Náročnost umožňuje změnit počet nábojů i sílu bossů. Dávejte si však pozor, pokud zvolíte čtyři krát po sobě náročnost 3. ..
  • Hrajte s přáteli díky Online kooperativnímu multiplayeru!




  • Recenze na Deathsmiles (Deluxe Edition)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.