Destiny: The Taken King (Legendary Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Destiny: The Taken King (Legendary Edition) - PS4Destiny: The Taken King (Legendary Edition) - PS3Destiny: The Taken King (Legendary Edition) - XBOX 360
Cena s DPH
539 Kč
Cena bez DPH: 445 Kč
 
Kód produktu: 321330
ActivisionEN dabing

Destiny: The Taken King (Legendary Edition) [XBOX ONE]

Hra Destiny: The Taken King (Legendary Edition) přináší další dobrodružství odehrávající se ve světě Destiny a je ideální pro nové i stávající strážců, kteří jsou připraveni začít, nebo pokračovat v boji a zapsat se jako legendy v mezihvězdném prostoru. Připojte se k 20 milionům strážcem ve snaze porazit nepřátele Země, získat vše, co jsme ztratili a stát se legendou.

Temný stín padl na naše světy. Král Oryx usiluje o pomstu a verbuje armádu manipulací samotné Temnoty. Najděte způsob, jak proniknout do jeho neproniknutelné lodi a poražte krále dříve, než on a jeho temná armáda zničí naši civilizaci a přivede náš solární systém do záhuby.

Destiny: The Taken King, nové velké dobrodružství odehrávající se ve světě FPS Destiny přináší novou příběhovou kampaň a mise, nových nepřátel, nová místa k objevování, nové Strike a Crucible mapy nový Raid, který dokonale ověří Vaše schopnosti a další. Abyste se mohli postavit této výzvě, získáte přístup ke třem novým ničivým Guardian podtřídám a masivnímu arzenálu zbraní, brnění a zařízení.



  • Abyste dokázali porazit Temnotu a královu armádu, budete potřebovat zcela nové podtřídy. Warlock dokáže využít sílu bouře, Hunter vytvořit luk z gravitační energie a Titan přivolat hořící kladivo, kterým může prudce udeřit na své protivníky z dálky, nebo rozdávat ničivé údery nablízko.
  • Masivní Hive Dreadnaught loď se ukrývá v prstencích Saturnu. Král Oryx dorazil do naší sluneční soustavy as ním i jeho armáda, aby provedl pomstu na strážcích, kteří zničili jeho syna Croto a zahubil naše světy. Vyzbrojte se nově nabytých schopnostmi, zbraněmi a vybavením a poražte královy hordy. Pronikněte na palubu lodi Dreadnaught a čelte samotnému Oryx v jeho svatyni.
  • Úžasný svět hry Destiny se dále rozšiřuje. Infiltrujte základnu Cabal na Phobosu a vytvořte si předmostí pro útok na Oryxovu vlajkovou loď Dreadnaught, tuto tajemnou, kořistí naplněnou pevnost. Vydejte se do Crucible, kde Vás a Váš tým čekají zcela nové kompetitivně multiplayerové mapy.
  • Naplňte svůj arzenál zcela novými zbraněmi a brněními. Najděte a sbírejte nové, mocné Exotics a pokračujte ve zvyšování úrovní ve světě Destiny .
  • Vydejte se na nové Strike dobrodružství, kde se představují mocní bossové, sledujte další příběhové linie, které vedou k mocným, novým zařízením a Zakúste další významný Raid, který otestuje schopnosti šest členných týmů.



    Legendary Edition obsahuje navíc:

  • Hru Destiny
  • Rozšíření Destiny: Expansion 1 The Dark Below
  • Rozšíření Destiny: Expansion 2 House of Wolves
  • Rozšíření Destiny: The Taken King


  • Recenze na Destiny: The Taken King (Legendary Edition)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.