Deus Ex: Mankind Divided Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Deus Ex: Mankind Divided - PC DVDDeus Ex: Mankind Divided - XBOX ONE
Cena s DPH
149 Kč
Cena bez DPH: 123 Kč
 
Kód produktu: 351371
SquareEN dabing

Deus Ex: Mankind Divided [PS4]


Hra Deus Ex: Mankind Divided je přímým pokračováním důsledků srpnového incidentu, dne kdy mechanicky upravení občané z celého světa ztratili vládu nad vlastními těly a myslích, z čehož vyplynuly smrti milionů nevinných. Píše se rok 2029 a zlatá éra úprav lidí je na svém konci. Mechanicky upravení lidé se stali vyvrheli a byli odděleni od zbytku společnosti. Kriminalita a teroristické útoky slouží jako tenký závoj pro zakrytí zastřešujících konspirací namířených na kontrolu budoucnosti lidstva.

Hra Deus Ex: Mankind Divided je pokračováním ke kritiky vychválení hře Deus Ex: Human Revolution , staví na charakteristikách série jako jsou volba a důsledek, herní styl akčního RPG, čímž vytváří pamětihodný , i vysoce pohlcující zážitek. Hráči budou znovu ovládat Adama Jensena, ze kterého je již zkušený tajný agent a získají přístup k jeho novému arzenálu přizpůsobitelných, nejmodernějších zbraní a úprav. S časem, který pracuje proti němu, bude Adam muset zvolit správný přístup, také zvolit komu bude věřit, aby odhalil obrovskou celosvětovou konspiraci.

  • V blízké budoucnosti se lidstvo rozdělilo:
    Prozkoumejte různorodé lokality a objevte blízkou budoucnost, ve které je osud lidstva, uprostřed útlaku mechanicky upravených lidí, na vlásku.
  • Člověk 2.0:
    Staňte se ultimátním upraveným, utajeným agentem, při tom jak si budete vybírat ze široké škály zbraní a úprav, upravovat je podle vašich požadovaných specifikací.

  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    EN dabingDE dabingPL dabing

    Recenze na Deus Ex: Mankind Divided

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.