Devil May Cry 3: Dante's Awakening (Special Edition) + Resident Evil 4 PC DVD

Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 55029
Ubisoft

Devil May Cry 3: Dante's Awakening (Special Edition) + Resident Evil 4 [PC DVD]



Balení obsahuje hry Devil May Cry 3: Dante's Awakening (Special Edition) a Resident Evil 4 .



Devil May Cry 3: Dante's Awakening (Special Edition)
Od doby co demon Sparda pozvedl svůj meč, aby zachránil lidskou rasu uplynulo několik tisíc let. Po vítězství, když byly zlé síly uvězněny, Sparda se spojil s lidstvem a stvořil Danteho, napůl člověka a napůl demona, který disponuje nadpřirozenou silou. Dante byl zasvěcen aby porazil zlé síly, jeho bratr Virgil ale podlehl silám svých zlých předků. Jedné noci se na střeše Danteho detektivní agentury objevil jeho bratr a vyzval ho k boji.

Devil May Cry 3 otvírá dřívější kapitolu Danteho života, osudové setkání mezi Spardovými syny. Dante se setkal s hrozivými nepřáteli a neobvyklými postavami včetně tajemného muže jménem Arkham a lovkyně Lady, jejichž úkolem je zničit všechny démony, i Danteho.



  • Nový design postav
  • Široký arzenál zbraní
  • Rychlá akce
  • Vybavte Danteho 4 různými zbraněmi, které může kdykoli použít
  • Upravte si Danteho styl boje
  • Vylepšená grafika
  • Dolby Digital a Dolby Pro Logic II support
  • Skryté zbraně, předměty, postavy, obtížnosti.



    Special Edition obsahuje navíc:

  • Možnost hrát za Danteho nebo Vergila již od začátku.
  • Možnost setkat se s dalšími bossy.
  • Nové herní režimy.



    Resident Evil 4
    Píše se rok 2004, šest let po nehodě v Raccoon City. Vláda zničila společnost Umbrella, která byla příčinou katastrofy a Leon S. Kennedy se stal vládním agentem. Jeho prvním úkolem je najít a zachránit prezidentovu dceru Ashley Grahamová.

    Leona jeho pátrání po Ashley zavede do malé španělské vesnice, kde se zdá být všechno normální, dokud Leon objeví malý dům, kde se snaží od bydlícího zjistit bližší informace o prezidentově dceři. Poté, jak mu ukáže fotku, muž reaguje útokem na Leona, kdy Leon zjistí, že něco není v pořádku. Moment na to, jak na něj zaútočí ještě více vesničanů, se sám sebe ptá, co se vlastně děje, kdo jsou tito lidé a proč na něj útočí. Musí bojovat a přežít ...

    Hra se pyšní zcela novým, předělaný enginem. Celá hra běží v 3D, narozdíl od předchozích částí této série, kde jste se pohybovali při statické kameře s Předrenderovaná pozadím. Stejně je změněn i pohled při kterém se celá hra odehrává - kamera Vás snímá zpoza pravého ramene, při zamíření se kousek přiblíží, aby byla zaostřena více na cíl, jako na okolí. Stejně je vylepšen i způsob střelby, při které můžete přesně zamířit, kam chcete vystřelit, což Vám dává možnost střílet nepřátelům do nohou, aby padli na zem, do ramen, aby odhodili zbraň, nebo do hlavy, pro co nejefektivněji a nejrychleji zabití. Celá hra je tedy mnohem dynamičtější, rychlejší a akčnější než její předchůdci, no a samozřejmě, jak tomu již v Resident Evil vždy bylo, nechybí ani těžké hlavolamy, spousta dobrých zbraní, přepracování nepřátelé, perfektní okolí hry s perfektními zvuky a dobrou atmosférou.

    Prostě must-have pro každého hráče série Resident Evil.

  • Recenze na Devil May Cry 3: Dante's Awakening (Special Edition) + Resident Evil 4

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.