Dex Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Dex - NSW
Cena s DPH
389 Kč
Cena bez DPH: 321 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 354962
BadLandEN dabing

Dex [PS4]


Hra Dex je cyberpunková 2D side-scrolling RPG, které sleduje příběh AI, jménem Dex a její cestu za singularitou, teoretický horizont událostí, při kterém umělá inteligence přeroste lidskou inteligenci.

Dex honí korporačních žoldáci, bez náznaku proč, se Dex zaplétá do pavučiny intrik, což ji přivádí k otázkám ohledně její existence. Trojice aktivistů jí pomáhá na její cestě-mysteriózní Rycast, ochranitelský Decker a lehkomyslný Tony. Bude pouze na Vás jak se její příběh skončí. Okraje města jsou zamořené kriminalitou, chudobou a špínou. Na okrajích města je každý den bojem o přežití. Bohatší čtvrti jsou plné mrakodrapů a prosperujících obchodů. Ale pod uhlazeným zevnějškem se odehrává další válka, při tom jak si mocné korporace neustále jdou po krku. Těch, kteří se zapletou do jejich konspirací očekává pouze trápení.

Ulice Harbor Prime nabízejí neomezené možnosti. V tomto otevřeném světě budete moci ovlivnit osud každého, koho potkáte, bojujte proti nebezpečným gangem, odhalujte firemní tajemství, ponořte se do hlubin Cyberspace, rozvíjejte schopnosti Dex a mnohem více.


  • Vzácné promíchání reality a kreativního vidění
    Realistická akce, vyzrálý příběh, a komplexní interakce postav. Ručně malované postavy, animace, lokality, souboje na blízko ve stylu arkádových her a originální koncepce Cyberspace.

  • Různá řešení problémů
    Operujte v Cyberspace, nebo v normální realitě. Překonávejte překážky za pomoci schopností, zbraní, speciálního vybavení ...

  • Smysluplné možnosti progrese postav
    Stanete se tichým vrahem, hackerům, nebo přímočarým střelcem? Vylepšete vaši postavu a výbavu pro odemknutí hru měnících vylepšení, které změní a přizpůsobí Váš herní styl.

  • Unikátní hackerské mechaniky
    Přesuňte vaše vědomí, překonejte proti narušiteľské opatření, proveďte různé akce a pak se vraťte do vašeho těla, kde uvidíte výsledky, které jste provedli v zlomku sekund-deaktivováno střelecké věže , přetížené zařízení, nepřátelé s porušenými implantáty ...

  • Neo-Cyberpunk
    Příběh je inspirován novelami Williama Gibsona a jiných klasických cyberpunkvých autorů, dochucený moderním konceptem rozšířené reality.

  • Bohatý herní svět a pozoruhodný design úrovní
    Navštivte různorodé lokality v Harbor Prime, futuristickém městě, které je plné luxusních mrakodrapů, zchátralých chudinských čtvrtí a pochybných čtvrtí plných nevěstinců. Zúčastněte se pouličních bitev, kraďte korporátní data, překonejte přírodní nebezpečí, a samozřejmě, zůstaňte na živu-což není vůbec tak snadné, jak se může zdát.

  • Kompletní nadabování
    Interaktivní dialogy, které využívají ručně malované animace, plně nadabované profesionálními herci.



  • Recenze na Dex

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.