DiRT 3 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA DiRT 3 - PC DVDDiRT 3 - PS3
Cena s DPH
589 Kč
Cena bez DPH: 487 Kč
 
Kód produktu: 54771
Codemasters

DiRT 3 [XBOX 360]



DiRT v 3. části vrací ke klasickým rally závodem v nejrůznějších prostředích, od lesních cest, přes horské serpentiny, až po savany. S kompletně novou grafikou stojící na EDGE enginu, který byl použit iv hře Formula 1 2010 , nabízí nezapomenutelný oktanový zážitek.

K dispozici máte úplně nové, ale i staré automobily, nově vytvořenou arénu Compound pro ty nejbláznivější kousky a především styl"Gymkhana", nabízející extrémní jízdu s velkou dávkou adrenalinu a nebezpečí.

Přejděte sněhem, deštěm, blátem a zažijte dramatické noční závod s dosud najrýchlejším DiRT-om v sérii. Předveďte se v novém úžasném Gymkhana režimu inspirovaném neuvěřitelnými freestylovou jízdu Kena Blocka a nahrajte si své nejlepší jízdy přímo na YouTube!

Závoďte v kultovních rallye autech, které byly představeny během 50 let trvání tohoto sportu, od klasického Audi Quattro po Ford Fiestu WRC z roku 2011 a oddejte se všem herním režimem split-screen a soutěživé online multiplayerové verzi.

Staňte se profesionální rallye hvězdou a uvidíte, jak si užijete závodění na třech různých kontinentech, od lesů v Michiganu po neznámé cesty ve Finsku či národním parku v Keni.



  • Užijte si noční závod a jízdy na dramatických zasněžených plochách.
  • Vyskúšajte přes 100 tratí v 9-ti různých lokalitách.
  • Zažijte vzrušující havárie.
  • Vraťte se v čase do minulosti.
  • Nahrajte své nejlepší jízdy na YouTube!






  • Recenze na DiRT 3

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.