Disgaea D2: A Brighter Darkness PS3

Cena s DPH
649 Kč
Cena bez DPH: 536 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 218129
NISEN dabing

Disgaea D2: A Brighter Darkness [PS3]

Disgaea D2: A Brighter Darkness slaví 10. výročí série Disgaea a tak přináší zpět populární trio z první hry-Laharl, Etna a Flon! S úplně novým a originálním příběhem nabízí vylepšení, které zaujmou nové fanoušky, přičemž stále nabízí stejnou úroveň hardcore, over-the-top, nekonečného herního zážitku, který uchvátil fanoušky už od úplně první hry Disgaea!

The Netherworld-Miete, kde síla dělá právo a dnešní přátelé jsou zítřejšími nepřáteli. Po dlouhé cestě s množstvím povstání i pádů, se Laharl konečně stává plnohodnotný Overlord. Avšak ostatní obyvatelé Netherworld se na něj tak nedívali, a tak se vydal na cestu se svými věrnými vazaly, aby získal úctu, kterou si zaslouží. Cestou Laharl potká dívku, která tvrdí, že je jeho sestrou, démonů s většími chipy na jejich bedrech, a zjistí, že i jeho vlastní tělo má pro něj několik překvapení.

  • Vylepšená upravitelnost-Systém vytváření postav byl kompletně predizajnovaný a umožňuje mnohem větší možnosti přizpůsobení, než jaké byly kdy dostupné v Disgaea!
  • Systém učitele a učně-Hráč si sám volí učitele i učně, stejně jako schopnosti, které se budou učit! Benefitem tohoto systému jsou nové schopnosti a silnější atributy na používání zbraní pro učně, přičemž učitel zase získává bonus ke svým statem!
  • Svět zbraní-Připravte se na masivní destrukce ve vylepšeném systému zbraní a posílení v boji!



  • Recenze na Disgaea D2: A Brighter Darkness

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.