Disgaea 4: A Promise Unforgotten[PS3]-BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
459 Kč
Osobitní režim 0% DPH
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 246701
NIS

Disgaea 4: A Promise Unforgotten[PS3]-BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkení a vyzkoušena
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 6 měsíců

Popis nového produktu:

Disgaea 4: A Promise Unforgotten je pokračování úspěšné série Disgaea , rozsáhlé tahově-orientované strategické RPG pro PlayStation konzole. V Disgaea mají postavy limity v pohybech iv dosahu útoku, což vše závisí na jejich levelu a výzbroje, kterou s sebou nosí. Hra obsahuje i řadu dalších různých faktorů, které Vám umožní využít naplno možnosti 3D bojišť, z jejichž množství je unikátních jen pro Disgaea.

Jako čtvrté pokračování série, Disgaea 4: A Promise Unforgotten připojuje nový grafický engine, který klade mnohem větší důraz na anime styl grafiky a adoptuje množství nových herních systémů, které dělají z Disgaea tu nejlepší část, jaká byla dosud kdy vytvořena.

Větší, zábavnější a taktičtější než kdykoliv předtím-etalon žánru strategické RPG se vrací v plné HD kráse v nejnovějším titulu Disgaea 4-A Promise Unforgotten. Zábavný fantasy svět plný upírů, vlkodlaků a podobných kreatur ponořených v hluboce strategickém herním stylu, zahrnujícím sérii-unikátní opory, jako jsou schopnosti zvedat a házet spojence a Geoblocky, vzrušující staty, které upravují prostor na bojišti, což může zcela zvrátit průběh konfliktů.

  • Větší, zábavnější a lepší než kdykoliv předtím! Více levelů, více schopností, více přizpůsobení, vylepšená grafika, hlubší strategie a povedené nové obsazení je to, co dělá z Disgaea 4: A Promise Unforgotten tu největší a nejlepší Disgaea hru, jaká tu kdy byla.
  • Kompletně předělaná grafika-nyní v 1080p! Oblíbená grafika od Takehito Harada je vylepšená, aby dokázala využít největší možné rozlišení. Překrásný svět Disgaea nikdy nevypadal lépe!
  • Sdílejte své úspěchy a data s přáteli online! Porovnejte se s vašimi přáteli online a zjistěte, kdo z vás je ten nejlepší stratég!

  • Recenze na Disgaea 4: A Promise Unforgotten[PS3]-BAZAR (použité zboží)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.