The Disgaea Triple Play Collection PS3

Cena s DPH
1 039 Kč
Cena bez DPH: 859 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 348624
NISEN dabing

The Disgaea Triple Play Collection [PS3]


Balení obsahuje hry Disgaea 3: Absence of Justice , Disgaea 4: A Promise Unforgotten a Disgaea D2: A Brighter Darkness .


Disgaea 3: Absence of Justice
Disgaea 3 je pokračováním série Disgaea, hardcore tahového strategického RPG populárního na platformách PlayStation 2 a PlayStation Portable . Ve hře Disgaea mají postavy limit pohybů a důsledků útoků, podle svých úrovní a zbraní, kterými jsou vybaveny. Ve hře najdete i další speciální herní faktory, které umožňují využít bojové 3D mapy z nichž mnohé jsou zcela nové.

Když si syn Overlorda přisvojí titul falešného hrdiny, vypukne bitva o nadvládu nad Evil Academy! Kdo získá vítězství? Aspirující prváci, nebo Mýtičtí piataci?


  • Geo Block je terén měnící objekt ve tvaru kostky. Můžete ho použít, abyste získali přístup a možnost útoku na nepřátele, kam za normálních okolností nemůžete dosáhnout.
  • Geo Panel je skupina stav měnících elementárních polí, které se nacházejí na určitých částech bojiště. V případě, že se na bojišti nachází jeden nebo více barevných panelů, znamená to, že element může mít vliv na tuto oblast. Daný vliv může následně zvýšit, nebo snížit statistiky Vaší jednotky.
  • V každém předmětu můžete najít speciální, náhodně generovanou Bovův úroveň Item World. Pokud dokážete projít touto speciální bojovou úrovní, můžete tím vylepšit své předměty.


    Disgaea 4: A Promise Unforgotten
    Toto nejnovější pokračování populární strategické RPG série Disgaea se může pochlubit velkými grafickými vylepšeními, nejhlubší hratelností v sérii dosud, vysokou hodnotou opětovné hratelnosti a velkým smyslem pro humor, který máte tak rádi.

    Díky novému grafickému enginu postavy Takehito Haradem skutečně ožívají s plynulými animacemi a detaily ve vysokém rozlišení. Vytvořte si vlastní skupinu a využijte výhody množství nových bojových a strategických funkcí, které ještě rozšiřují již tak ohromující opětovnou hratelnost. A konečně, Disgaea 4 přináší zcela nový generátor map, čímž Vám umožňuje vytvářet a sdílet vlastní mapy s ostatními hráči z celého světa! Dokonce si můžete navrhnout svou vlastní pirátskou loď a zaútočit na ně! Takže pozor!


  • Ponořte se tváří do RPG chaosu! Vytvářejte a ovládejte armádu temnoty v boji proti nepřátelům na bojišti ve tvaru mřížky. Každá mapa překypuje elementy, které Vám mohou v boji pomáhat, nebo bránit.
  • Šance stát se hlavou politické organizace, s použitím každého špinavého triku ve snaze zformovat vládu podle svých představ. Staňte se temným diktátorem!
  • Disgaea 4 přináší zcela nový grafický engine, který se může pochlubit bohatými detaily a plynulými animacemi.
  • Úroveň 9999 je jen začátek! Reinkarnujte své postavy a zasaďte nepřítelem údery za miliony a miliony bodů poškození.


    Disgaea D2: A Brighter Darkness
    Disgaea D2: A Brighter Darkness slaví 10. výročí série Disgaea tím, že přináší zpět populární trio Laharl, Etna a flon z první hry! Se zcela novým a originálním příběhem nabízí vylepšení herního systému, které přilákají nové fanoušky, přičemž stále nabízí stejný druh špičkové, nekonečné hardcore hratelnosti, která uchvátila fanoušky od první hry Disgaea!

    Netherworld je mIete, kde moc znamená právo a dnešní přátelé jsou zítřejšími nepřáteli. Po dlouhé cestě se spoustou vítězství i pádů, se Laharl konečně stává plnohodnotným Overlorda. Nicméně ostatní obyvatelé Netherworld ho za něj nepovažují a tak se vydává se svými věrnými (?!) Vazaly na výpravu, aby získal úctu, kterou si zaslouží. Na své cestě Laharl potkává dívku, které tvrdí, že je jeho sestrou, obrovských démonů a také zjišťuje, že i jeho vlastní tělo má pro něj několik překvapení.


  • Systém tvorby postav byl kompletně přepracován a umožňuje mnohem větší možnosti přizpůsobení, než jaké byly dosud v sérii Disgaea dostupné!
  • Se systémem Master/Pupil si můžete sám zvolit učitele i učně, stejně jako schopnosti, které se budou učit! Benefitem tohoto systému jsou nové schopnosti a silnější atributy při používání zbraní pro učně, přičemž učitel zase získává bonus ke svým statistikám!
  • Překonejte bojovou úroveň Item World a vylepšete si zbraně, předměty a postavy. Připravte se zasazovat masivní útoky.
  • Geo Panely jsou stav měnící bloky, které přinášejí výhody nebo nevýhody na bojiště! Změňte výsledek bitvy zručnou manipulací s těmito elementárními bloky!
  • Seznamte starých přátel i nové obsazení s triem Laharl, Etna a flon a zcela novým příběhem!



  • Recenze na The Disgaea Triple Play Collection

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.