Dishonored CZ-XBOX360-BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
639 Kč
Osobitní režim 0% DPH
 
Kód produktu: 228049
BethesdaCZ titulky

Dishonored CZ-XBOX360-BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkční a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 6 měsíců

Popis nového produktu:

Dishonored je first-person akční hra, ve které se zhostíte role nadpřirozeného vraha vedeného pomstou. Kreativní eliminujte své cíle s flexibilním bojovým systémem kombinováním rady nadpřirozených schopností, zbraní a neobvyklého vybavení. Pronásledujte své nepřátele pod rouškou temnoty a nemilosrdně na nich zaútočte s dobytým zbraněmi. Výsledek každé mise závisí na rozhodnutích, které provedete.

Děj hry Dishonored se odehrává v Dunwalle, průmyslovém velrybářskou městě, kde v existují podivné technologie a mystika z jiného světa. Vy jste kdysi důvěryhodný tělesný strážce milované císařovny. Po ovbvinení z její vraždy se z Vás stává vrah, známý pouze znepokojující maskou, která se stává Vaší vizitkou. V časech nejistoty, kdy se městem šíří mor a je ovládáno despotickou vládou vyzbrojeném neo-průmyslovými technologiemi, Vám temné síly propůjčí schopnosti, jaké nemá žádný jiný člověk-ale za jakou cenu? Pravda za Vaší zradou je stejně nejasná, jako vody obklopující město a život, který jste žili kdysi, je navždy pryč.

  • Ke každému atentátu přistupujte svým vlastním stylem. Využijte stín a hluk k svému prospěchu na své neslyšitelný cestě úrovněmi neviděn nepřítelem, nebo surově zaútočte na nepřátele, když zareagují na Vaši agresivitu. Flexibilní bojový systém umožňuje kreativní kombinovat Vaše schopnosti, nadpřirozené síly a vybavení na Vaší cestu úrovněmi a při likvidováni cílů. Improvizace a inovace definují Váš herní styl.
  • Svět hry Dishonored reaguje na Váš způsob hraní. Pohybujte se jako duch, nebo neznajíce žádné slitování zanechte za sebou cestu destrukce. Rozdílné přístupy ke každé misi přinesou rozdílné výsledky.
  • Teleportujte se pro přiblížení, nebo zastavte čas a předveďte nadpozemské popravy! Kombinace nadpřirozených schopností a zbraní otevírá ještě více způsobů, jak překonat překážky a eliminovat cíle. Herní systém vylepšování umožňuje zvládnutí nových smrtících schopností a nástrojů.
  • Vsúpte do originálního světa, který navrhl Viktor Antonov, umělecký ředitel hry Half-Life 2 . Dishonored přináší svět, kde se setkává průmysl a mystika, vytváří hustou atmosféru intrik. Svět je Váš a čeká na prozkoumání.
  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    CZ titulkyEN dabingPL titulkyHU titulky

    Související produkty (1)


    Recenze na Dishonored CZ-XBOX360-BAZAR (použité zboží)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.