Dishonored[XBOX 360]-BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
259 Kč
Osobitní režim 0% DPH
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 259380
Bethesda

Dishonored[XBOX 360]-BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkení a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 6 měsíců

Popis nového produktu:

Dishonored je first-person akční hra, ve které se zhostíte role nadpřirozeného vraha vedeného pomstou. Kreativní eliminujte své cíle s flexibilním bojovým systémem kombinováním rady nadpřirozených schopností, zbraní a neobvyklého vybavení. Pronásledujte své nepřátele pod rouškou temnoty a nemilosrdně na nich zaútočte s dobytým zbraněmi. Výsledek každé mise závisí na rozhodnutích, které provedete.

Děj hry Dishonored se odehrává v Dunwalle, průmyslovém velrybářské městě, kde v existují podivné technologie a mystika z jiného světa. Vy jste kdysi důvěryhodný tělesný strážce milované císařovny. Po ovbvinení z její vraždy se z Vás stává vrah, známý pouze znepokojivou maskou, která se stává Vaší vizitkou. V dobách nejistoty, kdy se městem šíří mor a je ovládáno despotickou vládou vyzbrojen neo-průmyslovými technologiemi, Vám temné síly propůjčí schopnosti, jaké nemá žádný jiný člověk-ale za jakou cenu? Pravda za Vaší zradou je stejně nejasná, jako vody obklopující město a život, který jste žili kdysi, je navždy pryč.

  • Ke každému atentátu přistupujte svým vlastním stylem. Využijte stín a hluk ke svému prospěchu na své neslyšitelný cestě úrovněmi neviděn nepřítelem, nebo surově zaútočte na nepřátele, když zareagují na Vaši agresivitu. Flexibilní bojový systém umožňuje kreativní kombinovat Vaše schopnosti, nadpřirozené síly a vybavení na Vaší cestu úrovněmi a při likvidováni cílů. Improvizace a inovace definují Váš herní styl.
  • Svět hry Dishonored reaguje na Váš způsob hraní. Pohybujte se jako duch, nebo neznajíce žádné slitování zanechte za sebou cestu destrukce. Rozdílné přístupy ke každé misi přinesou rozdílné výsledky.
  • Teleportujte se pro přiblížení, nebo zastavte čas a předveďte nadpozemské popravy! Kombinace nadpřirozených schopností a zbraní otevírá ještě více způsobů, jak překonat překážky a eliminovat cíle. Herní systém vylepšování umožňuje zvládnutí nových smrtících schopností a nástrojů.
  • Vsúpte do originálního světa, který navrhl Viktor Antonov, umělecký ředitel hry Half-Life 2 . Dishonored přináší svět, kde se setkává průmysl a mystika, vytvářejíc hustou atmosféru intrik. Svět je Váš a čeká na prozkoumání.

  • Recenze na Dishonored[XBOX 360]-BAZAR (použité zboží)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.