Disney: Hledá se Nemo PC CD

Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 4650
Disney

Disney: Hledá se Nemo [PC CD]

V pestrobarevných a teplých vodách Velké útesové bariéry žije ve svém bezpečném příbytku ze sasanek Marlin a jeho jediný syn Nemo. Když je Nemo nečekaně chycen a unesen potápěčem daleko od domova a skončí v akváriu, ocitne se Marlin v roli hrdiny na cestě k jeho záchraně.
Během hledání se k Marlinovi připojí samaritánka Dory - ryba s nejhorší krátkodobou pamětí a největším srdcem v celém oceánu. Její optimismus neustále žene Marlina kupředu a dodává mu odhodlání riskovat a překonávat obavy až postupně sám uvěří, že se nakonec přece podaří všechny problémy vyřešit.

Proveďte Nema a Marlina jejich velkým podmořským dobrodružstvím. Na své cestě přes vzrušující úrovně a miniher potkáte všechny skvělé postavičky z nejnovějšího filmu z produkce Walta Disneye. Pátrání po Nemovi začalo a je na tobě abys ho našel. Potop se do hlubin oceánu!

Na českém dabingu hry se podíleli stejní herci jako na dabingu filmu: Ivan Trojan, Barbora Munzarová, Jiří Macháček, Marek Páleníček, Martin Štěpánek, Karel Heřmánek a další .

Recenze na Disney: Hledá se Nemo

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.