Disney Infinity 2.0: Disney Originals (Toy Box Combo Pack) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Disney Infinity 2.0: Disney Originals (Toy Box Combo Pack) - PS4Disney Infinity 2.0: Disney Originals (Toy Box Combo Pack) - PS3Disney Infinity 2.0: Disney Originals (Toy Box Combo Pack) - XBOX 360
Cena s DPH
1 039 Kč
Cena bez DPH: 859 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 266245
DisneyEN dabing

Disney Infinity 2.0: Disney Originals (Toy Box Combo Pack) [XBOX ONE]

Disney Infinity je interaktivní herní platforma, ve které si můžete zcela volně vytvářet příběhy a prožívat různá dobrodružství se svými oblíbenými postavičkami. Když umístíte figurku na základnu, postavička ožije přímo ve hře a čím déle hrajete, tím více postav, budov a vynálezů si zpřístupníte.

Disney Infinity 2.0: Disney Originals pro Vás otevře krabici s hračkami, která Vám umožní hrát se a tvořit nové dobrodružství s figurkami ze světa Disney a Disney/Pixar.

V Disney Infinity 2.0: Disney Originals (Toy Box Combo Pack) si můžete vytvářet vlastní příběhy, úrovně a obsah pomocí rebelky Meridy a Stitche z Lilo & Stitch, figurky jejichž jsou součástí balení. Toy Box Combo Pack také obsahuje základnu 2.0 a dva herní disky pro Toy Box.

Pomocí zcela nového editoru si v režimu Toy Box 2.0 můžete navrhnout i svůj vlastní svět. K dispozici máte stovky marvelovských předmětů a rekvizit, které můžete zapojit do svých příběhů ..

Do akce můžete zapojit i přátel a to v rámci lokální hry až pro 2 hráče, nebo až pro 4 hráče v lokální či online hře v režimu Toy Box (vyžaduje připojení k internetu).



  • V úplně novém režimu Toy Box je jednodušší vytvářet své vlastní úrovně a minihry a sdílet je s přáteli. Pomocí nového editoru můžete vytvářet prostředí zcela podle svých představ, nyní navíc ještě rychlejší a jednodušší.
  • Nové mince ve tvaru pyramid přinášejí strukturované hry v rámci určité značky. Pomocí režimu Toy Box si je můžete všechny vytvářet a upravovat podle své chuti a každou z nich projít s některou postavičkou z Disney Infinity .
  • Všechny figurky, hračky a herní mince Disney Infinity jsou kompatibilní s režimem Toy Box ve hře Disney Infinity 2.0: Disney Originals, statistiky a vylepšení se nezmění. Postavičky z Disney Infinity nyní mohou postoupit nejen na 15., ale dokonce na 20. úroveň. Schopnosti se rozdělují podle celé řady kritérií, které najdete ve stromu schopností pro Disney Infinity 2.0: Disney Originals.



    Obsah balení:

  • Hra Disney Infinity 2.0: Disney Originals
  • Základna Disney Infinity 2.0
  • 2 figurky Disney Infinity 2.0: Disney Originals (Merida a Stitch)
  • 1 plakát Disney Infinity 2.0
  • 2 zcela nové herní mince pro Toy Box
  • Unikátní online kód na zpřístupnění online obsahu Disney Infinity 2.0





  • Recenze na Disney Infinity 2.0: Disney Originals (Toy Box Combo Pack)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.