Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes (Starter Pack) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes (Starter Pack) - PS4Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes (Starter Pack) - XBOX ONEDisney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes (Starter Pack) - PS3
Cena s DPH
779 Kč
Cena bez DPH: 644 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 247548
DisneyEN dabing

Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes (Starter Pack) [XBOX 360]

Disney Infinity je interaktivní herní platforma, v níž si můžete zcela volně vytvářet příběhy a prožívat různá dobrodružství se svými oblíbenými postavičkami. Když umístíte figurku na základnu, postavička ožije přímo ve hře a čím déle hrajete, tím více postav, budov a vynálezů si zpřístupníte.

Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes Vás zavede do hlubin světa Marvel, kde můžete hrát jako Iron Man, Thor či Black Widow.

Pokud na portál Disney Infinity umístěte některou postavičku ze setu The Avengers, můžete se setkat s nepřáteli, plnit různé zajímavé úkoly a také si aktivovat původní příběhy (které napsal slavný komiksový autor Brian Michael Bendis). Postavte se do cesty Loki a Překažte mu jeho plány, protože se chystá chladnokrevně zmrazit New York as ním i celý svět!

Pomocí zcela nového editoru si v režimu Toy Box 2.0 můžete navrhnout i svůj vlastní svět. K dispozici máte stovky marvelovských předmětů a rekvizit, které můžete zapojit do svých příběhů. Můžete si také případně oživit nejoblíbenější okamžiky ze slavných komiksů.

Do akce můžete zapojit i přátel a to v rámci lokální hry až pro 2 hráče, nebo až pro 4 hráče v lokální či online hře v režimu Toy Box (vyžaduje připojení k internetu).



  • Marvel Vám přináší propracované a poutavé příběhy, Marvel Super Heroes zase nový způsob soubojů, efektivněji ničení v herních světech a autentické marvelovských vynálezy a vozidla.
  • Originální příběhy, ve kterých hrají hlavní roli známé postavy, napsal slavný autor marvelovských komiksů Brian Michael Bendis. Originální a spletitý děj se odehrává tam, kde mohou někteří superhrdinové od Marvel přecházet mezi různými světy. To vše v nefalšovaném marvelovských prostředí.
  • V úplně novém režimu Toy Box je jednodušší vytvářet své vlastní úrovně a minihry a sdílet je s přáteli. Pomocí nového editoru můžete vytvářet prostředí zcela podle svých představ, nyní navíc ještě rychlejší a jednodušší.
  • Nové mince ve tvaru pyramid přinášejí strukturované hry v rámci určité značky. Pomocí režimu Toy Box si je můžete všechny vytvářet a upravovat podle své chuti a každou z nich projít s některou postavičkou z Disney Infinity .
  • Všechny figurky, hračky a herní mince Disney Infinity jsou kompatibilní s režimem Toy Box ve hře Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes, statistiky a vylepšení se nezmění. Postavičky z Disney Infinity nyní mohou postoupit nejen na 15., ale dokonce na 20. úroveň. Schopnosti se rozdělují podle celé řady kritérií, které najdete ve stromě schopností pro Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes.



    Obsah balení:

  • Hra Disney Infinity 2.0
  • Základna Disney Infinity 2.0
  • 3 figurky Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes (Iron Man, Thor a Black Widow)
  • 1 kámen Play setu The Avengers
  • 2 hry pro režim Disney Infinity 2.0 Toy Box
  • Unikátní online kód na zpřístupnění online obsahu Disney Infinity 2.O



    Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes (Starter Pack)


  • Recenze na Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes (Starter Pack)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.