Disney Universe Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Disney Universe - PS3
Cena s DPH
389 Kč
Cena bez DPH: 321 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 202166
DisneyEN dabing

Disney Universe [XBOX 360]

Disney Universe je akční plošinovka pro děti i dospělé, která v sobě poprvé v historii spojuje hned několik světů, které znáte z filmů od Disney a Pixaru. Na tyto virtuální Disneyovské a pixarovské světy totiž někdo zaútočil a zachránit je můžete jedině Vy. Můžete se převléci za tucet nejoblíbenějších postaviček, z nichž každá používá svůj vlastní"nástroj" a má i jiné zvláštní schopnosti. Čeká Vás několik disneyovských a pixarovských světů, ve kterch se můžete procházet sami, nebo s přáteli. Porážejte nepřátele, sbírejte herní penízky a Zasoutěžte si o co nejlepší skóre.

Disney Universe je bláznivou akcí, v níž se spolu poprvé setkají různé Disneyovské a pixarovské postavičky. Jako jedna z roztomilých dětských postaviček se převléknete za svého oblíbeného hrdinu a musíte čelit různým nebezpečím a nástrahám legendárních světů od Disney a Pixaru, mezi které patří například Příšerky, sro, Piráti z Karibiku, Alenka v říši divů, Lilo a Stitch, Tron, Hledá se Nemo či Lví král. Čekají Vás různé úkoly, od skákání po plošinch přes nekrvavé souboje až po průzkum a řešení hádanek. Každá z více než 40 dostupných postav má svůj vlastní zvláštní"nástroj", který dokáže uplatňovat v svižných, ale komických soubojích s nepřáteli. Porážejte své soky, sbírejte mince, postupujte dále a překonávejte svůj stávající rekordy. Takovou disneyovská plošinovku, jako je tato, jste prostě ještě neviděli.



  • V roli některé z dětských postaviček se vydejte do virtuálního disneyovských světa, kde musíte zastavit herního záporňákům a jeho přisluhovačů. V tom Vám pomohou různé postavičky od Disney a Pixaru, jejichž úkoly a schopnosti si můžete přivlastnit.
  • Připravte se na akci, kde Vás čeká více než 40 klasických i současných disneyovských postav, jako je například Alenka, Mike, TRON či Stitch.
  • Ke kostýmu každého hrdiny patří i zvláštní"nástroj", s jehož pomocí je možné bojovat proti nepřátelům a který je možné dále vylepšovat.
  • Vydejte se na cestu do 6 různých světů, inspirovaných filmy od Disney a Pixaru, mezi které patří například Příšerky, sro, Alenka v říši divů, Lilo a Stitch, Tron, Hledá se Nemo či Lví král.
  • Různé úrovně kladou důraz na různé způsoby hraní, například rozbíjení věcí, sbírání předmětů, skákání po plošinách či řešení různých hlavolamů.
  • Spojte se s přáteli a řešte rébusy, porážejte nepřátel a vrhajte se do nebezpečí.

  • Recenze na Disney Universe

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.