Divinity: Original Sin (Enhanced Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Divinity: Original Sin (Enhanced Edition) - XBOX ONE
Cena s DPH
959 Kč
Cena bez DPH: 793 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 314333
FocusEN dabing

Divinity: Original Sin (Enhanced Edition) [PS4]

Po výborné odezvě od kritiky, zisku více než 150 ocenění a nominací hry roce as prodejem dosahuje téměř milion kusů pouze na PC přichází RPG Divinity: Original Sin na novou generaci konzolí s novým a vylepšeným obsahem v Divinity: Original sin (Enhanced Edition).

Ve hře Divinity: Original Sin je Vaším úkolem v osobě mladého Source Huntera zbavit svět těch, kteří používají nejodpornější magii. Během rutinního vyšetřování vraždy se však náhle ocitnete uprostřed případu, který zatřese samotnou strukturou času.

Divinity: Original Sin je hra, která Vám nabízí spoustu svobody a herní mechaniku, kterou můžete využívat, nebo zneužívat. Hra se vrací zpět k hodnotám nezapomenutelných RPG, které jsou izometrické, tahové, s pohlcujícími dialogy, volbami a následky, hlubokým příběhem, vývojem postav a skupiny, velkým interaktivním světem plným postav a předmětů, prvky, které přinášejí překvapivé chování a volným průzkumem namísto linearity . Existuje pouze jeden hlavní cíl, jak se tam ale dostanete, je zcela na Vás.

Nebo přesněji na Vás a Vašem příteli, protože Divinity: Original Sin můžete hrát zcela kooperativně a nabízí online i lokální drop-in/drop-out multiplayerový režim. Velké dobrodružství se stane ještě větším pokud ho budete sdílet s kamarádem ve zbrani! Divinity: Original Sin Vás vtáhne do fantastického světa, který můžete prozkoumat na rozdělené obrazovce díky novému uživatelskému rozhraní.



  • Ohaľte hluboký a epický příběh, odehrávající se v prvních dnech Rivellonu. Děj se odehrává před příběhem Divine Divinity a Divinity 2: The Dragon Knight Saga av Divinity: Original Sin se Vám představí známý svět v jiné době.
  • Shromážděte svou skupinu a vydejte se vpřed! Prozkoumejte svět bohatý na tradice a tajemství. Čeká Vás bezpočet rozhodnutí s reálnými důsledky!
  • Staňte se součástí reagujícího, živého a otevřeného světa. Prozkoumejte různorodé prostředí, objevte nespočet tvorů a hromady předmětů.
  • Kombinujte různé kouzla a dovednosti a poražte různých nepřátel v tahovém souboji.
  • Zažijte vtahující, skupinový tahový boj. Manipulujte prostředím a využívejte komba schopností a kouzel.
  • Hrajte kooperativní multiplayer online, nebo na rozdělené obrazovce a zapojte se do kooperativních dialogů. Tvarujte svůj vztah se svým spoluhráčem, což má vliv na hru.
  • Vytvořte si vlastní singleplayerové nebo multiplayerové dobrodružství a sdílejte je online.
  • Bez systému tříd Vám hra umožňuje přizpůsobovat si svou postava tak, jak jen chcete. Nekonečné kombinace položek posouvají hratelnost na novou úroveň svobody.

  • Recenze na Divinity: Original Sin (Enhanced Edition)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.