Tom Clancy’s The Division PS4

Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
 
Kód produktu: 376112
UbisoftEN dabing
 
Chceš ušetřit 210 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 259 Kč

Tom Clancy’s The Division [PS4]


Zničující pandemie přemohla město New York a základní služby, jedna po druhé, odjíždějí. Teprve po několika dnech bez jídla a vody klesá společnost do chaosu. Divize, klasifikovaná jednotka taktických agentů, je uvedena do provozu. Tito agenti dokonale předstírají, že jsou společným životem mezi ostatními lidmi, ale jsou speciálně vyškoleni, aby byli schopni jednat nezávisle na objednávkách, a to i tam, kde všechno ostatní selhalo.

Během boje proti pádu společnosti se agenti ocitnou chyceni v obrovské epické konspiraci, kde budou bojovat nejen proti člověkem stvořenému viru, ale zvednou krk hlavně těm, kteří za tím vším stojí. Jakmile padne všechno, vaše poslání právě začíná.

  • Žijeme v křehkém a složitém světě, v síti nezávislých systémů, na které se každý den spoléháme. Když člověk spadne, ostatní následují a vytvářejí zničující domino efekt, který může společnost zničit během několika dní. Divize Tom Clancy se nachází ve městě, kde všechno selhalo. Jako zástupce divize je vaším posláním zvrátit objednávku a spojit se s dalšími agenty a vrátit se do New Yorku.
  • Vítejte v otevřeném online světě s praxí v oblasti RPG, kde je průzkum a praxe jednotlivých hráčů klíčovými prvky úspěchu. Použijte své schopnosti, zbraně a dovednosti řemesel. Hrajte v perzistentním a dynamickém prostředí, které kombinuje klasické rozhodnutí Tom Clancy, akce RPG a mnoho dalšího.
  • Spojte se s přáteli v co-op režimu, kde se můžete připojit a odpojit kdykoliv chcete. Využívejte své společné schopnosti v promyšlených kombinacích, bojujte proti krizi, prozkoumejte zdroje viru a odvraťte všechny hrozby ... I pokud by to měli být obyvatelé. Užívejte si plynulé PvP, vyměňování věcí s jinými hráči a prožijte unikátní scénáře, kde nebezpečí může přijít odkudkoliv a od kohokoliv.
  • Díky novému engine Snowdrop, který je ušit na míru next-gen konzolím, Tom Clancys The Division dosahuje zcela novou úroveň herní kvality. Snowdrop využívá naplno výkon konzolí nové generace s dynamickým globálním osvětlením, omračující procedurální destrukcí a neuvěřitelnou mírou detailů a vizuálních efektů.
  • Používejte nejmodernější technologii jako člen Divize-skutečný a prototyp. Ukradněte padlých nepřátel a vytvořte novou zdokonalenou výzbroj. Úplně přizpůsobte svůj batoh, což je jediná pomoc, kterou má každý agent. Komunikujte s dalšími agenty pomocí inteligentních hodin. Personalizujte svého agenta tisíci druhy zbraní, kombinací dovedností a mnoho dalších. Všechno, co uděláte, pomůže městu vrátit se na normální trasu nebo ji obrátit hlouběji do chaosu.
  • Připojte se k přátelům na smartphonu nebo tabletu. Exkluzivní aplikace vám umožňuje sledovat bojiště z ptačí perspektivy a poradit svým přátelům, co dělat a kam jít a jak zlepšit jejich možnosti.