Far Cry: Divoká expedice[XBOX 360]-BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
639 Kč
Osobitný režim 0% DPH
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 375908
Ubisoft

Far Cry: Divoká expedice[XBOX 360]-BAZAR (použité zboží)

  • Hra je zakoupena a přehráváno a testováno 100 %
  • Balení bez poškození, bez poškrábání
  • záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:

Far Cry : The Wild Expedition obsahuje hry Far Cry , Far Cry 2 , Far Cry 3 a Far Cry 3 : Blood Dragon .
Far Cry

Jako náhodný hrdina se ocitnete na odlehlém tropickém ostrově, kde si šílený muž hraje na boha . Vytváří nové druhy zvířat a nahrazuje ty o kterých si myslí, že jsou geneticky mrtví ( lidé ) .

Hra se odehrává v roce 2020 na několika tropických ostrovech v Pacifiku . Všude okolo jsou palmy a ostrov vypadá jako turistický ráj . Idylku vám však naruší několik ozbrojených vojáků, kteří po vás začnou střílet .

Ponoříte se do džungle , kde objevíte skrytá vědecká pracoviště ve kterých se vyvíjí nový život . Ostrov je prošpikován žoldáky a ti se vás pokusí zabít is použitím vrtulníků a dalších těžkých zbraní .

  • Taktická akce viděná z vlastního pohledu , která se zaměřuje na taktický boj v exotickém prostředí a klaustrofobických vnitřních prostorách.
  • Řídit můžete džíp, buginu a dokonce i motorový člun.
  • K eliminaci nepřátel budete moci použít následující vybavení: mačetu, hasák, pistole .357, brokovnici, pušku P90 SMG, MP5 SMG, útočnou M4, pušku s granátometem AG36, super útočnou pušku OICW, ostřelovačku, kulomet, raketomet, granáty, světlice, dýmovnice, granátomet a rotační kulomet. Všechny zbraně jsou z roku 2020 a tak s těmi současnými mají jen málo společného.
  • K dispozici však nemáte jen zbraně ale i další vybavení jako baterku, brýle na noční vidění, dalekohled a výbušniny.

    Far Cry 2

    Pokračování Jackovy strastiplné cesty tentokrát přesunuté do Afriky , kde si užijete vyprahlou savanu s kaňony nebo rozpadající se dům v útrobách neprostupné džungle . Svou postavu si budete moci specializovat v jedné ze čtyř tříd : Grunt , Engineer , Medic a Sniper .

    Kromě kompasu se ve vašem vybavení objeví plamenomet, Molotov koktejl , mačeta, či AK47 . Rovněž budete létat s větroněm a to co Vás i tentokrát nechá v úžasu , je samozřejmě grafické zpracování .

  • Využívání dopravních prostředků a široká škála zbraní.
  • Dva různé otevřené světy o rozloze 25 kilometrů čtverečních .
  • Výběr frakce ovlivňující průběh celého konfliktu z různých stran.
  • Umělá inteligence odvíjející se od základních potřeb: odpočinku, povinnosti a družnosti .
  • Neuvěřitelně detailní africké prostředí včetně zvířat v něm.
  • Revoluční zpracování ohně šířící se nejen dle směru a rychlosti foukání větru, ale také materiálu.

    Far Cry 3

    Ve hře Far Cry 3 si obujete boty Jasona Brodyho , muže, který se ocitne sám na konci světa na tajemném tropickém ostrově odříznut od civilizace . V tomto divokém ráji , kde jsou bezpráví a násilí jediné jistoty , budete Vy diktovat , kdy, kde a jak se budou vyvíjet události hry . Svou cestu přes ostrov si musíte prosekat , proplížit a prostřílet ve světě, který ztratil smysl pro to , co je správné a co špatné .

  • Ostrov ve hře Far Cry 3 Vás vtáhne do bohatého a úžasně zpracovaného prostředí , plného zajímavých postav, lokalit na přezkoumání a výbušných bojů .
  • Vyrovnat se s temnou stránkou lidstva na tropickém ostrově musíte úplně sám . Jako Jason Brody se musíte chovat podle toho, jak se dozvídáte více o hrůzách , které se odehrávají na ostrově .
  • Far Cry 3 se odehrává ve světě možné reality, kam se události prenieli rovnou z titulních stran novin.
  • Přirozené prostředí je nástroj, který musíte používá k přežití, improvizované útoky, nebo oklamání nepřítele. Hratelnost odráží rozsah příležitostí a rozmanitost, jakou dokáže poskytnout pouze tento typ prostředí.

    Far Cry 3: Blood Dragon

    Je čas najít nové cesty vedoucí k míru. Americká armáda kyborgů zřejmě vynalezla řešení, kterým je biologická zbraň z odlehlého ostrova. Vaším úkolem je získat informace a zjistit, co se vlastně sakra děje.

    Armádu zuřivých zabijáckých kyborgů, zmutovaných vědců, kovových žraloků a nelítostných draků, kteří mají místo očí lasery, může zastavit jen jediná síla-vy. Jmenujete se seržant Rex Power Colt a jste kybernetickým komandem typu IV. Připravte se na boj v bizarním otevřeném ostrovním světě, ve kterém budete díky sedmým zcela upravitelným zabijáckým zařízením nejnebezpečnějším vojákům ze všech. Likvidujte nepřátele ninjovským hvězdicemi, pistolemi zda starými dobrými výbušninami. Vaše bitva, vaše způsoby-jejich problém.

    V kůži seržanta Rexe Colta jste napůl člověkem, napůl strojem, ale hlavně Američanům. Jste nejmodernějším kybernetickým agentem typu IV, jehož misí je ... pomsta. Jste v akci, abyste dostali svého starého velícího důstojníka spolu s jeho praporem nelítostných zabijáckých kyborgů. Nezastavíte se, dokud svou roli nesplníte.

    Michael Biehn (Terminátor, Vetřelci, Propast) -hollywoodská akční ikona, se vrací ve sci-fi tajné budoucnosti ve stylu osmdesátých let, v níž se setkávají kyborgové s mutanty. Vypněte video, zapojte videohru a užijte si vzrušení ze hry Far Cry 3: Blood Dragon ve skutečném stereofonním ozvučení.

  • Recenze na Far Cry: Divoká expedice[XBOX 360]-BAZAR (použité zboží)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.