Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons - PS5Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons - Xbox Series X|SDouble Dragon Gaiden: Rise of the Dragons - NSW
Cena s DPH
649 Kč
Cena bez DPH: 536 Kč
 
 
Kód produktu: 462622
ModusEN dabingJe možné provést upgrade hry na PlayStation 5

Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons [PS4]

 

O hře

Pusťte se do boje ve stylu dvojitého draka v tomto novém přírůstku do kultovní série Double Dragon!
Píše se rok 199X, v ulicích New Yorku zpustošeného jadernou válkou zuří nepokoje a kvete zločinnost. Jeho obyvatelům nezbývá nic jiného, než každý den bojovat o holé přežití. Město ovládly zločinecké gangy, které při vzájemném soupeření o jeho úplné podmanění terorizují vše, co z něj ještě zbylo. Dva mladí bratři - Billy a Jimmy Leeovi - nehodlají nové poměry už dále snášet a rozhodnou se gangy z města vyhnat.
Prozkoumejte rané začátky mladých mistrů bojových umění a postavte se novým i známým nepřítelem v alternativním příběhu, jehož nevšední roguelitové zpracování přináší s každým průchodem hrou zcela novou šanci na originální akci, v jejímž rámci se díky jedinečné dynamické struktuře úrovní obtížnost jednotlivých misí mění v závislosti na pořadí, v jakém je absolvujete.
Střídejte se v boji jako klasické duo Billy a Jimmy, dejte místo nich šanci Marianovi a strýci Matinovi nebo experimentujte s devíti dalšími odemykatelnými postavami, z nichž každá ovládá vlastní speciální pohyby a nabízí jedinečný herní styl. V lokální kooperaci pro dva hráče se pak při čištění zaplevelených ulic New Yorku ve spolupráci s přítelem akce čtyřnásobí.

Klíčové vlastnosti

  • Týmová akce: Vyberte si dva libovolné bojovníky a během hraní mezi nimi plynule přepínejte. Získáte tak nespočet možností, jak drtit nepřátele pomocí ničivých komb, jakož i provádět nevídané obranné a útočné pohyby.

  • Rougelitová mlátička: Poznejte nekonečné možnosti znovuhratelnosti díky funkci dynamického výběru misí. Pořadí, v jakém si misi vyberete, ovlivní její délku, počet nepřátel i její celkovou obtížnost. Sami se pak rozhodněte, v čem se vaše postavy na konci každé mise zdokonalí s pomocí náhodně generovaných a za peníze zakoupitelných vylepšení, nebo si peníze pošetřete pro případné oživení vašich postav v průběhu budoucích misí.

  • Třináct odlišných hratelných postav: Pusťte se do boje s Billym, Jimmym, Marian a strýcem Matinem as využitím žetonů získaných cestou postupně odemykejte pestrou soupisku devíti dalších postav, z nichž každá má svůj vlastní herní styl a přednosti. Strategicky si vyberte svoji dvojici bojovníků s ohledem na silné a slabé stránky každého z nich.

  • Herní zážitek i odměny ve vašich rukou: Nastavením úrovně obtížnosti ovlivněte množství žetonů, které během hry získáte, a tyto žetony následně použijte k odemčení obsahu ze specializovaného obchodu, například nových postav, všemožných tipů a množství dalších lákadel. S pomocí modifikátorů můžete navíc také zapnout režim trvalé smrti nebo i nekonečný režim.

  • Lokální kooperace: Pozvěte kamaráda a společně vyčistěte ulice New Yorku v režimu lokální kooperace podporujícím hru dvou hráčů.

Trailer


Recenze na Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.