Dragon Age 2 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Dragon Age 2 - PC DVDDragon Age 2 - PS3
Cena s DPH
389 Kč
Cena bez DPH: 321 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 54573
Electronic

Dragon Age 2 [XBOX 360]



Pokračování kritiky velmi ceněného RPG Dragon Age: Origins , Vás vtáhne do role chudého uprchlíka Hawke, který si postupně dobude slávu a bohatství ve světě Dragon Age. Před touto nelehkým úkolem jej ale čeká ještě dlouhá cesta vydlážděná krví nepřátel. Příběh je ještě epickejší a je více svázán se samotnou postavou Hawkea.

Avšak cesta hlavního hrdiny nebude tak jednoduchá, jak by se mohlo zdát. Je známo, že minulost tohoto šampiona z Kirkwall je zamlžená záhadami a tajemstvími. Dočkáte se tak překvapujících dějových zvratů, kterých se nyní můžete zúčastnit i díky morálním rozhodnutím (po vzoru Mass Effect 2 ), kdy se hra odvíjí podle akcí, které uděláte, jak sami uznáte za vhodné. Být milosrdný, zda krutý, zda jak si vyberete, má skutečný vliv ve světě Dragon Age 2!

Změn se dočkaly i vztahy v partě dobrodruhů. Pokud se nějaký člen skupiny naštve, neznamená to hned, že odejde, ale například se bude o to víc snažit, aby dokázal své schopnosti. Přátelé ve zbrani se tak chovají realističtěji dle svých parametrů postavy. Způsob komunikace (dialogů) byl také vylepšen podle vzoru Mass Effect 2 , kde si vybíráte jednotlivé odpovědi znázorňující symboly, jako např. sarkasmus, podrážděný tón atd..

Po vzoru moderního způsobu vyprávění příběhu se dočkáte celé řady flashbacků, tedy útržků ze života Hawke, který si tak postupem ve hře bude vyřizovat svou nejasnou minulost.

Fanoušky prvního dílu jistě potěší, že na některé události z jednotky se podívají zpětně az jiného úhlu děje, nebo pohledu určité postavy. Nováčci v sérii se ale nemusí bát, že by se pro ně stal příběh nepřehledným, naopak díky alternativním výkladem předchozích událostí, se noví hráči lépe ponoří do děje hry.

Recenze na Dragon Age 2

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.