Dragon Age: Origins (Ultimate Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Dragon Age: Origins (Ultimate Edition) - PS3Dragon Age: Origins (Ultimate Edition) - XBOX 360
Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 55012
Electronic

Dragon Age: Origins (Ultimate Edition) [PC DVD]



Balení obsahuje základní hru Dragon Age: Origins a datadisk Dragon Age Origins: Awakening .



Dragon Age: Origins
Tradiční RPG od slavné společnosti BioWare zasazené do originálního světa s komplexním soubojový systémem do značné míry vycházející z tradičních pen & paper RPG a neméně propracovaným systémem tvorby a rozvoje každé postavy, který je založen na tradičních základních vlastnostech jako je síla, inteligence, obratnost a další .

Dragon Age je 3D RPG postavené na nové technologii, která je nástupcem populárního Aurora enginu, který byl použit pro tvorbu skvělého RPG Neverwinter Nights, či Zaklínač.



Dragon Age Origins: Awakening
První oficiální rozšíření RPG Dragon Age: Origins se odehrává po událostech původní hry. Dostanete se do země Amaranthine, kde na Vás čekají nové úkoly a výzvy, souboje proti ohromným zrůdám, ale i nejrůznější záhady. Kromě toho Vám datadisk zvýší maximální možnou dosažitelnou úroveň, s čímž přicházejí i nové schopnosti, kouzla, specializace a další předměty.

Do datadisku lze jednak vložit postavu z původní hry , nebo si můžete vytvořit úplně novou - strážce řádu Grey Warden. Novinkou je také jde naverbovat do své party pět členů, kteří Vám budou stát po boku během dobrodružství.





Recenze na Dragon Age: Origins (Ultimate Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.