Dragon Quest Heroes: The World Tree’s Woe and the Blight Below[PS4]-BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
389 Kč
Osobitný režim 0% DPH
 
 
Kód produktu: 355698
Square

Dragon Quest Heroes: The World Tree’s Woe and the Blight Below[PS4]-BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkení a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:

Ve hře Dragon Quest Heroes: The World Tree’s Woe and the Blight Below se musí hlavní hrdinové postavit proti zdánlivě nepřekonatelné přesile a čelit davem nepřátel a gigantických monster v osvěžujícím akčním RPG. Plná postav a monster navržených světoznámým umělcem Akira Toriyama, přichází hra Dragon questů Heroes na konzoli PlayStation 4 s krásnou HD grafikou.

Když se temná rázová vlna přežene přes město Arba, příšery, které kdysi žili po boku lidí v míru, se znenadání zběsile rozzlobí. Spojte jako hrdina Luceus, nebo hrdinka Aurora, své síly s množstvím oblíbených postav z předchozích dílů série Dragon Quest , jako jsou Alena, Bianca a Yangus, abyste dokázali navrátit řádící hordy monster k rozumu a obnovit v království řád.

  • Zapojte se do akce proti zdánlivě nemožné přesile a staňte se hrdinou na bojišti. Probojujte se přes neúnavně vlny monster a bojujte proti gigantickým nepřátelům v epickém střetu dobra se zlem.
  • Vydejte se na cestu s některými z nejoblíbenějších postav série Dragon Quest a vytvořte si svou vlastní partu čtyř. Od vášnivé Mayi z Dragon Quest 4 po Yangusa, zloděje se zlatým srdcem z Dragon Quest 8 , bude Vaše skupina vždy plná postav.
  • Zvyšujte úrovně každé své postavy a vylepšujte jejich unikátní kouzla a schopnosti. Strategické přepínání mezi postavami a používání těch správných dovedností v správný době Vám pomůže přežít ty nejtěžší bitvy.
  • Sbírejte medaile od poražených nepřátel, abyste je dokázali přivést zpět na bojiště jako spojence, nebo abyste dokázali využít jejich speciální schopnosti. Až 24 monster může bojovat po Vašem boku v jednom okamžiku.
  • Hra ožívá s krásnou HD grafikou na konzole PlayStation 4 s řadou výrazných postav a monster navržených světoznýmých umělcem Akira Toriyama. Yuji Horia, režisér a tvůrce série Dragon Quest a Koichi Sugiyama, skladatel úzce spjat se sérií od jejího vzniku a tvůrce nesčetných památných hudebních děl, pracovali i na tomto plnohodnotném akčním RPG.


  • Recenze na Dragon Quest Heroes: The World Tree’s Woe and the Blight Below[PS4]-BAZAR (použité zboží)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.