Dreamcast Collection Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Dreamcast Collection - PC DVD
Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 55382
SEGA

Dreamcast Collection [XBOX 360]



Balení obsahuje hry Sonic Adventure, Crazy Taxi, Sega Bass Fishing a Space Channel 5: Part 2.



Sonic Adventure
Vydejte se se Sonicem a přáteli na dobrodružství epických rozměrů. Přejíždějte exotickými ráji, vychovajte si vlastního mazlíčka Chao a získejte sedm smaragdů chaosu, abyste mohli zastavit ďábelského Dr.. Eggmana!

S pomocí síly smaragdů chaosu plánuje Dr.. Eggman posílit ďábelský Chaos, aby ovládl svět navždy.

Strhující Sonicovi dobrodružství lze nyní prožít s novými speciálními možnostmi a bonusy, díky nimž je tato verze nezbytnou součástí sbírky každého skutečného fanouška her s Sonic-om.



  • 6 postav, s nimiž můžete hrát - každá má vlastní vlastnosti a schopnosti
  • Bonusové úrovně, mini-hry a nezapomenutelný Chaos
  • Nový režim misí s 60 bonusovými hrami
  • Bleskurychle úrovně i dobrodružné úseky, které čekají na prozkoumání



    Crazy Taxi
    Jste připraveni vydělat si trochu šílených peněz? Rozvážajte svých zákazníků ve velkém stylu a získejte lépe spropitné - Crazy Taxi je stvořené pro divokou jízdu, tak si ji užijte!

    Vylepšená verze známého hitu pro Dreamcast - bláznivého dobrodružství, ve kterém se jako řidič taxíku snažíte vydělat peníze! Taxametr běží a Vy musíte zvolit tu nejrychlejší možnou cestu ... i když to někdy znamená využití trošičku jiné techniky jízdy, než na jakou jsou normální smrtelníci zvyklí. Znamená to občas prokličkovat se mezi chodci, jízdu po chodníku a samozřejmě občas na červenou. To vše v pořádné dopravní zácpě.

    Na výběr máte ze 4 řidičů a jejich taxíků, přičemž každé vozidlo má odlišné jízdní vlastnosti. Jste na toto dost šílení???



  • Proplétejte se spoustou překážek a využívejte je k ještě bláznivější kouskům
  • Čtyři různé taxíky a řidiči, každý se svým vlastním stylem a charakterem.
  • Dvě obrovské tratě bez hranic garantují úžasnou hratelnost.
  • Zcela nové herní módy, které nebyly v původní verzi hry.
  • Skvělá hip-hopová hudba



    SEGA Bass Fishing
    Ryby! Skočte do loďky, nezapomeňte návnadu a začněte s chytáním největšího okouna, jakého jste kdy viděli. Užijte si úžasnou přírodu, aniž byste jen vystrčili nos z obýváku!

    SEGA Bass Fishing, hit, který nalákal hráčů na arkádové automaty, přichází na PC - a dostane Vás do podběráku! Sega Bass Fishing skutečně simuluje pocit sportovního rybolovu v plném 3D virtuálním jezeře. Nahoďte, trpělivě čekejte a včas zaseknite. A chytíte rybu!

    Nemusíte se vydat do přírody, abyste se stali závislým na rybolovu v ohromujícím 3D virtuálním jezeře. Máte orlí zrak a nervy z oceli opravdového sportovního rybáře? Pokud ano, pak držte pevně a začněte navíjet a vytahujte ryby z temných hlubin jezera Lake Paradise. S třemi herními módy a více než 13 různými návnadami nabízí Sega Bass Fishing non-stop zábavu pro všechny úrovně rybářských dovedností.

    Sega Bass Fishing je tak realistický, že můžete téměř cítit sliz a po několika hodinách na jezeře budete vyprávět příběhy o velké rybě, která Vám neunikla!



    Space Channel 5: Part 2
    Služba volá! Pomozte hvězdné reportérce Ulala odrazit útočících Moroliánov a protančit se k vítězství v této klasické hudební hře!

    Ahojte, představujeme Vám Ulala, najúžastnejšiu reportérku v galaxii! Má svůj styl a své pohyby. Pomozte jí dostat na lopatky neidentifikované skupinu Dance Troupe, která zajala tisíce lidí a nutí je k tanci! Máte možnost osvobodit rukojmí a odhalit kdo stojí za únosy a to vše během toho, jak budete valit ty své ladné pohyby na sladké beaty.



  • Ukažte nepřátelům Ulala, kdo je tady pánem elegantním předváděním stylových tanečních pohybů, které ničí robotů, osvobozují rukojmí a vypadají prostě úžasně.
  • Vyzkoušejte si rytmus ještě dnes!

  • Recenze na Dreamcast Collection

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.