Dungeons & Dragons Online: Stormreach PC DVD

Cena s DPH
129 Kč
Cena bez DPH: 107 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 6518
Atari

Dungeons & Dragons Online: Stormreach [PC DVD]

Nová MMORPG zasazena do světa Dungeons & Dragons. Při tvorbě hry autoři úzce spolupracovaly s oficiálním vydavatelem D & D Wizards of the Coast a hra je postavena na nejnovějším vydání pravidel D & D.

Město Stormreach sloužilo jako brána k bohatství kontinentu Xendrik. Nebezpečí však číhá v okolí a zprávy průzkumníků ne jsou dobré. Ti, kteří se vrátili hovořili o smrti a zkáze. Setkejte se s hrozivými příšerami. Objevte záhady které trápí Stormreach a staňte se hrdinou. Máte možnost vytvořit si unikátní postavu z milionů kombinací vzhledu, schopností, obratnosti, řas a tříd. Použijte svou sílu a svůj důvtip abyste překonali příšery, pasti, vyřešili záhady a interaktivní výzvy. Získejte znalosti a sílu v unikátních bitvách. Úchvatná grafika, množství úkolů, rozlehlé prostranství na přezkoumání s množstvím dungeonů čeká jen na Vás.

Dungeons & Dragons Online: Stormreach je on-line hra, která vyžaduje připojení k síti internet a placení měsíčních poplatků. Balení obsahuje předplatné na 30 dní hraní zdarma.

Recenze na Dungeons & Dragons Online: Stormreach

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.