EA SPORTS WRC Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA EA SPORTS WRC - PS5
Cena s DPH
1 249 Kč
Cena bez DPH: 1 032 Kč
 
 
Kód produktu: 466395
ElectronicEN dabing
 
Chceš ušetřit 240 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 1 009 Kč

EA SPORTS WRC [Xbox Series X|S]

 

O hře

Postavte si auto snů v dosud největší rallye hře EA SPORTS WRC.
Těšte se na zcela novou oficiální videohru šampionátu FIA World Rally Championship, jejíž vývoj má premiérově na svědomí cenami ověnčený tým stojící za sérií DiRT Rally. Navrhněte a řiďte svůj vysněný rally vůz v debutovém režimu Builder, absolvujte a zdolejte nedávný závod s těmi nejzajímavějšími momenty ze skutečného světa a nostalgickými vzpomínkami v režimu Moments nebo zkroťte přírodní živly v bahně, sněhu a asfaltu v honbě za dokonalou.

Klíčové vlastnosti

  • VYTVOŘTE SI VLASTNÍ AUTO
    Navrhněte a řiďte svůj vysněný rally vůz díky debutovému režimu Builder.

  • PROPIŠTE NOVINOVÉ TITULKY
    V režimu Moments závodte a zdolávejte nedávné události, připomeňte si pozoruhodné okamžiky ze skutečného světa a nostalgicky zavzpomínejte.

  • DYNAMICKÝ SYSTÉM ŘÍZENÍ
    Studio Codemasters vylepšilo pro WRC svůj proslulý model ovládání na více površích. Přizpůsobte si jej podle své úrovně dovedností a vyzkoušejte jej na zhoršujících se površích.

  • POHLCUJÍCÍ ZÁŽITEK
    Užijte si euforické chvíle při boji se živly na hlíně, sněhu a asfaltu v honbě za dokonalou jízdou.

  • AUTENTICKOST
    Pilotujte vozy WRC, WRC2 a Junior WRC s řidiči, týmy a polepy ze sezóny 2023, vycházejících z více než 25letého dědictví rallye her.

  • CESTA NAPŘÍČ HISTORÍ WRC
    Vyzkoušejte si jízdu za volantem epických vozů WRC a vydejte se napříč historií rallye s řadou 70 autenticky ztvárněných historických vozů.

  • OKOLA SVĚTA
    Bojujte v 17 současných i bývalých lokalitách závodů WRC od Monte Carla a Portugalska až ke Keni a Japonsku s více než 200 rychlostními zkouškami v den vydání.

  • KOMPLETNÍ ZÁŽITEK
    Kariéra, šampionát, časovka, režim více hráčů napříč platformami, rally pravidelnosti, detailní editor polepů a další.

  • EA SPORTS WRC – Rally Pass – 1. sezóna zdarma
    Získáním XP ve hře odemkněte celou řadu předmětů pro přizpůsobení svého řidiče, stejně jako potisky pro použití v novém editoru polepů.

  • EA SPORTS WRC – VIP Rally Pass – 1. sezóna
    Posuňte svůj Rally Pass na novou úroveň s VIP Passem pro tuto sezónu! S předplatným VIP Rally Pass získáte přístup k dalším 3 helmám, 3 závodním kombinézám, 3 sadám rukavic, 3 čepicím a 3 polepům pro modely Ford Puma Rally1 HYBRID, Hyundai i20 N Rally1 HYBRID a Toyota GR Yaris Rally1 HYBRID.
  • KLUBY EA RACENET
    EA Racenet je doprovodná funkce, kde se hráči WRC mohou propojit, porovnávat a zlepšovat své herní zážitky, a to prostřednictvím webu nebo mobilních zařízení (iOS a Android). Vytvářejte, propojujte, spravujte a provozujte kluby WRC a soutěžte v komunitních šampionátech a etapách seskupených do událostí, kde se body udělují těm nejrychlejším.

Trailer


Recenze na EA SPORTS WRC

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.