Ear Ring

26 Kč
26 Kč
Cena bez DPH: 21 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 53397
Fred&Friends

Ear Ring



Přívěsek na klíče Ear Ring je dodáván ve čtyřech různých provedeních (Různé barvy).

Pokud si přejete dodání přívěsku v určité barvě, uveďte to prosím do poznámky při vytváření objednávky. Pokud bude uvedeno provedení na skladě, vyřídíme Vaši objednávku dle Vašeho přání. Pokud na skladě uvedené provedení nebude, zašleme Vám přívěsek v libovolné barvě, která bude aktuálně na skladě. Pokud je dodání přívěsku v nějaké konkrétní barvě pro Vás nevyhovující, uveďte nevyhovující barvu do poznámky při vytváření objednávky. Takový přívěsek Vám určitě nezašleme: o).



Nejlepší náušnice pro Vaše klíče - přívěšek na klíče.

Lámete si hlavu nad tím, jak rozlišit své klíče a konečně si v nich udělat priadok? S tím Vám pomůže náš originální přívěšek na klíče Ear Ring. Tyto originální náušnice, vyrobené ze silikonu s kroužkem na klíč, Vám bude každý závidět. Konečně rozpoznáte své klíče hned napoprvé a nebudete se hádat s ostatními členy domácnosti, čí klíče si právě berete!

Přívěsky na klíče ucho Ear Ring jsou dostupné ve 4 barvách, takže každý člen domácnosti si může zvolit svou barvu - modrou, červenou, fialovou, zelenou - nebo můžete rozlišit např. klíče od bytu, kanceláře atd.. Fantazii se meze nekladou, možnost použití je široká.

Design: Liz Goulet Dubois, Luke Boggia
© 2006



Recenze na Ear Ring

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.