Earth Defense Force: Insect Armageddon Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Earth Defense Force: Insect Armageddon - XBOX 360
Cena s DPH
489 Kč
Cena bez DPH: 404 Kč
 
Kód produktu: 55852
D3

Earth Defense Force: Insect Armageddon [PS3]



Brouci za vracejí ve hře Earth Defense Force: Insect Armageddon, nejkoncentrovanější invazi hmyzu, které musí svět čelit. Lidstvo stojí na pokraji lidské civilizace, která je v rukou (spíše drápech) tisíců obrovských brouků, pokud jejich elitní Earth Defense Force nedokáže zastavit! Earth Defense Force: Insect Armageddon rozšiřuje svět Earth Defense Force 2017 a pokračuje v bohaté historii zábavné a návykové hratelnosti, která udělala z této značky kultovní klasiku.

Insect Armageddon se odehrává ve městě New Detroit a přináší kampaň, která umožňuje až třem hráčů vytvořit tým on-line a bojovat s hmyzem a mimozemšťany v kompletně zničitelném městě. Nonstop akce v Insect Armageddon je nejrychlejší a najsmrteľnejšia v sérii.

Své EDF vojáků můžete vyzbrojit pomocí více než 150 unikátních zbraní a čtyř sad vylepšovateľných brnění. Hra navíc nabízí Survival mód až pro 6 hráčů, který umožňuje hrát lidskému týmu proti nonstop náporu největších nepřátel, jakých mimozemšťané dokáží poslat do boje.

Setkání města New Detroit s obrovskými brouky se nelze vyhnout a poslední naděje lidstva leží v Earth Defense Force, aby ochránili svět před hordami hmyzu, i když by to mělo znamenat vyhození celého města do vzduchu, jako součásti vyhlazovacího procesu.



  • Čelte non-stop vlnám útočníků, od obřích mravenců a pavouků, po robotů vyšších než 100 metrů v těch nejničivějších bojích, jaké jste kdy viděli.
  • Hrajte online jako Kooperující jednotka a společně si probojujte cestu přes mimozemské a hmyzí roje!
  • Bojujte s týmem EDF v New Detroit vyzbrojený čtyřmi druhy vylepšovateľných brnění a více než 150 unikátními zbraněmi, včetně útočných pušek, raketometů, energetických zbraní, odstřelovačích pušek a granátometů, abyste odrazili hmyzí nájezd na všech frontách.
  • Udělejte všechno co musíte abyste ubránili Zemi. Použití minomety a granáty na stržení celých městských bloků od mrakodrapů až po stánky s hot-dogmata, ve snaze nedovolit invazi brouků zamořit New Detroit.
  • Zvítězte v boji až do konce v módě Survival, kde je až šest hráčů nasazených do střetu proti nekonečným vlnám nepřátel, kteří jsou s každou vlnou silnější.


  • Recenze na Earth Defense Force: Insect Armageddon

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.