NHL Eastside Hockey Manager PC CD

Cena s DPH
129 Kč
Cena bez DPH: 107 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 50003
SEGA

NHL Eastside Hockey Manager [PC CD]

Tvůrci vysoce úspěšných fotbalových manažerů Sports Interactive vám přinášejí nový NHL Eastside Hockey Manager.

Převezměte plnou kontrolu nad vaším oblíbeným hokejovým týmem nebo jednu ze stovek dalších. Vytvořte si vlastní sestavu výměnou hráčů či draftem nadějných nováčků a doveďte svůj tým k vítězství a slávě ..

Vyberte si svůj tým, vytvořte schéma tréninků, zvolte správnou taktiku, vyjednejte výhodné smlouvy a objevte nadějné hráče v hokejových týmech po celém světě. Nesmíte zapomenout i na interakci s vlastními hráči a jednání s médii, fanoušky a sponzory.

Detailně hráčský rozhraní vám umožní sledovat zápasy ve formě komentátora. Na základě nich můžete podrobně prostudovat výkon vašeho týmu. Doveďte malý začínající tým postupně do vyšší kategorie. Můžete však zůstat věrný i malému týmu s nižší kategorií.

K dispozici máte celkem 250 týmů z celého světa - stačí si vybrat, který z nich hodláte řídit. Nad svým mužstvem budete mít plnou kontrolu - můžete najímat nové posily a vylepšovat sestavu, najímat volné hráče a získávat slibné nováčky. Nesmíte však zapomínat na vhodný rozpis tréninků, taktiky, obnovování smluv av neposlední řadě také sledovat dění v hokejovém světě a zjišťovat, co by vaší skupině nejlépe prospělo.

Obsazeno a přehledné herní rozhraní vám umožní sledovat zápasy is komentářem a poté si prohlédnout podrobnou analýzu, kde najdete celou řadu statistik a 2D záběrů z utkání. Můžete tak snadno vyhodnotit případné chyby a propříště nápravu .

Recenze na NHL Eastside Hockey Manager

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.