God Eater 2: Rage Burst PS4

Cena s DPH
549 Kč
Cena bez DPH: 454 Kč
 
 
Kód produktu: 352503
BandaiEN dabing

God Eater 2: Rage Burst [PS4]


Tři roky po událostech ve hře God Eater: Resurrection mysteriózní červený déšť vyvolá smrtelnou pandemii zvanou černý mor. Bez zjištěného přípravku má tato katastrofa stoprocentní úmrtnost po infekci. Členové speciální jednotky"Blood", pobočky organizace Fenrir, jsou vysláni asistovat a zkoumat. Zmocněte se kontroly nad jejich nejnovějším členem, při tom jak budete ovládat neskutečné zbraně, vyzývat enormní monstra a spolupracovat s ikonickým obsazením postav, které bojují za lidskou rasu ve hře God Eater 2: Rage Burst .

  • Více než jeden způsob skoleni monster
    Využijte masivní zbraně"God Arcs", které byly vytvořeny z materiálu zvaného"Oracle Cells", sekejte, řežte, střílejte a Polkněte Arago, gigantické monstra, které se snaží pohltit celé lidstvo.

  • Příšerný obsah
    Hra pokračuje v epické God Eater sáze, představuje nové a navrátivších hrdinů, bohaté přizpůsobení postav a zbraní a více než 100 hodin herního času a příběhu , vše plně dabované v angličtině.

  • Síla krve
    Naučte se více než 200 různých pohybů"Blood Arts" pro zbraně na boj z blízka, čímž si zvýšíte útočnou sílu a krvavé náboje, které přidávají různé efekty. Nástin do vaší schopnosti"Blood Rage" pro uvolnění Ultimátního útočného potenciálu.

  • Oddíl
    Hrajte s až 3 dalšími hráči online pro vytvoření kooperativní 4 členné jednotky, která je perfektní pro nejnáročnější mise.

  • Hrajte s kýmkoli
    Hra God Eater 2: Rage Burst představuje funkce"Cross Play", i"Cross Save", exkluzivně pro platformy PlayStation 4 a PlayStation Vita.



  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    EN dabingDE dabingPL titulky

    Recenze na God Eater 2: Rage Burst

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.