The Elder Scrolls IV: Oblivion Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA The Elder Scrolls IV: Oblivion - PS3The Elder Scrolls IV: Oblivion - XBOX 360
Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 5510
Bethesda

The Elder Scrolls IV: Oblivion [PC DVD]

Čtvrté pokračování nejúspěšnější RPG série v historii PC Elder Scrolls: Oblivion už klepe na dveře, a neplánuje nic jiného než stát se nejlepší RPG hrou historie a být dalším mezikulturního ve vývoji počítačových her.

Vykročte do najdetailnejšieho a nejživějším světa, jaký byl kdy vytvořen. S dokonalou kombinací volnosti při hraní hry a fotorealistické grafiky můžete odkrývat hlavní dějovou linii nebo se svobodně potulovat světem a vyhledávat artefakty, pomáhat lidem nebo jim škodit, vše je pouze na Vás.

Po mysteriózní a náhlé smrti imperátora odstát trůn Tamrielu prázdný. Narušena křehká rovnováho sil otevřela brány do pekel, z nichž vycházejí hordy démonů a ničí vše co jim stojí v cestě. Zastavit invazi a nastolit rovnováhu světa nebude vůbec snadné.

- Přežij dobrodružství ve fantasy světě - můžeš vyzkoušet množství charakterů, od Paladina přes nájemného vraha až po temného čaroděje.

- Grafika nové generace - v maximální míře využívané pixer shader efekty jakož i podpora HDTV se postará o nejrealističtější zážitek, jaký jste kdy měli možnost zkusit. Města, dungeony a nejrealističtější vytvořené lesy čekají na objevení.

- Radiant AI - zcela nový AI systém dává všech postavám ve hře pracovní harmonogram na 24 hodin denně sedm dní v týdnu. Každá postava se může rozhodovat o své příští akci podle toho co se kolem ní děje. NPC může spát, jíst nebo chodit nakupovat. Všechny dialogy ve hře jsou namluvené .

Recenze na The Elder Scrolls IV: Oblivion

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.