The Elder Scrolls Online PC DVD

Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 223915
BethesdaEN dabing

The Elder Scrolls Online [PC DVD]

Epická série RPG her posouvá své hranice v nové hře The Elder Scrolls Online! V této MMO RPG máte možnost poprvé prozkoumat úplně celý legendární svět The Elder Scrolls.

Hra je postavena tisíc let před událostmi v The Elder Scrolls: Skyrim a obsahuje zcela novou kapitolu v příběhu The Elder Scrolls, kde proti sobě stojí tři frakce v otevřeném světě, v němž se daedrického princ Molag Bal snaží dostat celý svět Tamriel do jeho démonické reality .

Můžete si tak užít cestování po celém světě Tamriel, od Skyrim přes Cyrodil až po Morrowind a objevit severské hrobky, trpasličí ruiny a množství dalších pradávných měst. Některé Vám budou známé z předešlých her, jiné zase uvidíte úplně poprvé, i pokud jste ostříleným hráčům The Elders Scrolls.

  • Po dvaceti letech poprvé můžete zažít celý svět úspěšných RPG her The Elder Scrolls online! Vyberte si sami, co chcete dělat, jak to chcete dělat a prožijte příběh podle svých představ-s přáteli, známými a tisíci spojenců. Prozkoumejte tajemné kobky, bojujte na život a na smrt v boji proti ostatním hráčům, nebo plňte množství dobrodružných úkolů, které na Vás čekají ve světě Tamriel. Je jen na Vás, jak se rozhodnete.
  • S vylepšeným bojovým systémem máte možnost bojovat v reálném čase-označovat, útočit a bránit se přesně tak, jak to MMORPG žánr vyžaduje. Nyní máte také možnost nosit jakoukoli výzbroj v jakémkoliv čase, nezávisle na tom, jakou postavu hrajete. Vytvořte si vlastní herní styl díky hluboké přizpůsobitelnosti postav a schopností.
  • Díky ESO Megaserver technologii si již více nebudete vybírat, na jakém serveru chcete hrát, ale hrajete v jednom obrovském spojeném světě. Hra Vás automaticky spojuje s Vašimi přáteli, spojenci z cechu a celou aliancí. Jednoduše se připojte a začněte své dobrodružství.
  • Ukradená duše, povstání armády nemrtvých, úkol získat něco, co je právem Vaše. Prozkoumejte skrytá tajemství Tamrielu na vlastní pěst s použitím kompasu, který Vás automaticky povede na místa zájmu. Zachraňte svět před ďábelskými machinacemi daedrického prince Molaga Bala a jeho kumpána, prvního nekromancera, Prince Červů-Mannimarca.



  • Recenze na The Elder Scrolls Online

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.