The Elder Scrolls IV: Shivering Isles (2.Datadisk) PC DVD

Cena s DPH
129 Kč
Cena bez DPH: 107 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 7662
BethesdaCZ titulky

The Elder Scrolls IV: Shivering Isles (2.Datadisk) [PC DVD]

Druhý, tentokrát již plnohodnotný datadisk s 30ti hodinami dalších úkolů v novém prostředí říše daedrického prince šílenství Sheogoratha, kterou tvoří Shivering Isles. Do této oblasti se po instalaci datadisku můžete vydat se svojí postavou a nemusíte si vytvářet novou. Ta možnost tady však samozřejmě je, pokud už byste svoji opotřebovaný rek nudil.

V Sheogorathově říši, která je rozdělena na dvě části - Mania a Dementina, na vás čeká nelehký úkol. Musíte zjistit co se vlastně na Shivering Isles děje, abyste následně tuto oblast mohli zachránit před téměř jistou destrukcí. Menší problém je v tom, že se Sheogoratha na vás spoléhá.

Od vás a vaší postavy si to vyžádá plnění celé řady úkolů a zkoušek v říší, která reflektuje povahu svého vládce. Čeká na vás průzkum bizarních dungeonů, které se kroutí stejně jako kořeny starých stromů, jež se dungeony proplétají. No a v dungeonech, ale i venku, na vás čeká setkání s novými nepřáteli. V boji proti nim se tedy budou hodit nové zbraně, kouzla, předměty, brnění a ostatní věcičky .

Recenze na The Elder Scrolls IV: Shivering Isles (2.Datadisk)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.