Elder Scrolls 5: Skyrim VR PS4

Cena s DPH
539 Kč
Cena bez DPH: 445 Kč
 
Kód produktu: 375793
BethesdaEN dabing
 
Chceš ušetřit 50 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 489 Kč

Elder Scrolls 5: Skyrim VR [PS4]


Balení obsahuje základní hru The Elder Scrolls 5: Skyrim a datadisky The Elder Scrolls 5 Skyrim: Dawnguard , The Elder Scrolls 5 Skyrim: Dragonborna a The Elder Scrolls 5 Skyrim: Heartfire přizpůsobené na hraní pomocí vašeho Sony PlayStation VR .

Vítěz více než 200 cen hry roku, The Elder Scrolls 5: Skyrim Special Edition přivádí k životu epické fantasy s omračujícími detaily. Tato edice zahrnuje kritiky vychválenú hru a přídavky s úplně novými prvky, grafikou a efekty, objemové paprsky, dynamickou hloubku pole, prostorové vyobrazení odrazů a mnohem více. Hra The Elder Scrolls 5: Skyrim Special Edition na next-gen konzole také přinese plnou sílu módů. Uvidíte nové questy, prostředí, postavy, dialogy, brnění, zbraně a více-s mody neexistují žádné limity.


Elder Scrolls 5 Skyrim

Další kapitola Elder Scrolls ságy přichází. Skyrim dělá revoluci ve světě fantasy, vytváří epos s otevřeným světem a oživuje komplexní virtuální svět, který je otevřený k prozkoumání, tak jak jen chcete.

Risa Tamriel stojí na křižovatce. Král Skyri byl zavražděn. Existují aliance a požadavky na trůn. Uprostřed tohoto konfliktu se probouzí daleko nebezpečnější, starověké zlo. Draci, dlouho ztracení, se vrátili k Tamrielovi. Budoucnost Skyrimu, i samotné Říše, visí na vlásku a očekává na příchod Dragonborna, jehož příchod byl předpovězen, hrdiny, který se narodil se silou hlasu, a jediného,kdo se může postavit drakem.


  • Skyrim přináší fantasy epos v otevřeném herním světě, tlače hru a technologii virtuálního světa do nových výšin.
  • Hrajte za libovolný typ postavy, jaký si jen umíte představit a dělejte, co chcete. Legendární svoboda volby, mluvení a dobrodružství série The Elder Scrolls je realizován jako nikdy předtím.
  • Nový herní engine Skyrime oživuje komplexní virtuální svět s mraky, které se na obloze vznášejí, valí se po horách, rušných městech, čerstvých polích a starých dungeonech.
  • Vyberte si ze stovek zbraní, kouzel a schopností. Nový systém znaků vám umožní hrát podle svých potřeb a definovat je.
  • Boj starověkých draků jako nikdy předtím. Jako dračí narození se učí své tajemství a využívají svou moc k jejich výhodám.


    Elder Scrolls 5 Skyrim: Dawnguard

    V Elder Scrolls 5 Skyrim: Dawnguard se Lord Vampire Harkon vrátí k moci. Použitím předků, snaží se udělat něco nepředstavitelného-vypnout samotné slunce. Připojíte se k starodávnému řádu Strážců úsvitu a přemáháte jeho plány? Nebo se rozhodnete stát se pánem upírů? Ponořte se do nového příběhu, který přináší zcela nové pozice a různé úkoly pro různé frakce a rozhodněte se.


  • Rozbalte Strážce úsvitu, připravte si zcela nové kousky a vytvořte si vlastní šipky, šipky a dračí kosti. Použijte nové zbraně, zbroje, kouzla a kouzla, jako jsou rozptýlení duchů, kterými roztrháte duše vašich nepřátel a změníte je na své sluhy.
  • Připoj se k hrůzám noci a stane se pánem upírů. Letět nad zemí, změnit na netopýře, vysávat sílu svých soupeřů a užít si mnoho dalších zvláštních schopností. Lord Vampire má svůj vlastní systém upgradu schopností.
  • Vrstvy mají nyní svůj vlastní systém upgradu schopností, jako je humor, nemilosrdná energie a divoké vzdechy.
  • Vyberte jednu ze dvou velkých pevností, které můžete obsadit a postupně se vylepšovat (hrad Volkihar nebo pevnost vládců úsvitu). Objevte ztracené údolí a navštivte novou oblast Oblivion-Mound of Souls. Bojujte proti novým nepřátelům, jako jsou Death Hounds, Gargoyles, obrněné trolly nebo nové upíry a draci.
  • Navšíivte Ratway v Riftene a vyhledejte ženu, která dokáže změnit Váš vzhled (nejen účes, ale i obličej).
  • V Skyrim nyní můžete bojovat na blízko i na dálku přímo z koňského sedla.


    The Elder Scrolls 5 Skyrim: Dragonborna

    V oficiálním rozšíření pro The Elder Scrolls 5: Skyrim Vás čeká cesta z Morrowindu na pobřežní ostrov Solstheim. Poznejte nová města a dungeony a splňte nové úkoly na svém putování vyprahlými pustinami a ledovcovými údolími této nové země. Staňte se mocnějšími díky pokřikem, které obírají Vašich nepřátel o vůli bojovat a dokonce krotí draků. Váš osud a osud Solstheimu visí na vlásku, protože musíte čelit svému nejnebezpečnějšímu protivníkovi, prvnímu Dragonborna-ovi.


  • Nechte za provincií Skyrim a vydejte se na pobřežní ostrov Solstheim. Seznamte se s Dark Elven Settlemeny Raven Rock a rodilého Skála ve snaze rozluštit tajemství Dragonbornova návratu.
  • Použijte sílu hlasu proti prvnímu Dragonbornovi. Naučte se nové šílenství a kouzla, včetně Dragon Aspect, který vám umožní získat sílu draka, rozdávat kolosální rány a posilovat další výkřiky.
  • Objevte temné síly na cestě do nové oblasti Daedric. Sbírejte zakázané knihy znalostí a vybírejte nové kombinace schopností a dovedností.
  • Zastřelte zbraně Bonemold a Chitin a zbraně Stalhrim, než se vydáte do nesčetných dungeonů. Bojte proti hrozivým nepřátelům, jako je Ash Spawn, Rieklings a další.


    Elder Scrolls 5 Skyrim: Hearthfire

    S datadiskem The Elder Scrolls 5 Skyrim: Heartfire si můžete koupit pozemek a postavit svůj vlastní dům od základů, od jednoduchého jednopokojového domku po rozlehlé sídlo se zbrojnicí, alchymistické věží, stájí, zahradou a dalšími. Použijte zcela nové nástroje, jako je kreslicí deska a stolní stůl, a přeměňte kámen z lomu, hlíny a dřeva na budovy a nábytek. Můžete dokonce obrátit svůj domov na adopci dětí.


  • Vyberte pozemek ve slaných bažinách Hjaalmarch, Falkreath nebo v obrovské tundře The Pale. Pro ambicióznější vlastníky půdy je možnost koupit více balíků a začít budovat jejich říši.
  • Rozšířit svůj domov s řadou kombinací pokojů včetně zbrojnice, alchymické věže, kuchyně, trofeje a dalších míst. Zahrajte rostliny v novém skleníku, chovajte ryby v rybářské chatě, postavte svého kouzelníka v kouzelné věži nebo ukažte poslední vítězství v trofejní místnosti. Přidejte pokoje jako stáje, mlýny, chatky, zahrady a další.
  • Chraňte svůj domov před nechtěnými návštěvníky, jako jsou únosy, ozbrojené bandity a infekce Skeever. Změňte své přívržence ke svým zaměstnancům, abyste zlepšili domácí bezpečnost. Nebo, pokud potřebujete další pomoc, vyhledejte osobní bard nebo řidiče, abyste zmírnili potíže spojené s vlastnictvím.
  • Změňte svůj domov do domu pomocí zcela nového systému adopce. Přijměte své děti a objevte nové způsoby interakce s rodinou. Hrajte s dětmi, nechte je držet domácí zvířata a získávejte nové bonusy za to, že máte rodinu.




  • Recenze na Elder Scrolls 5: Skyrim VR

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.