Elex CZ PC DVD

Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 354418
THQCZ titulky
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Elex CZ [PC DVD]


Pokročilá v technologii, civilizovaná a s miliardami obyvatel, Magelan byla planeta vzhliadajúca k budoucnosti. Pak přišel úder meteoru. Ti, kteří přežili jsou uvězněni v boji o přežití, ve snaze rozhodnout o osudu planety. V centru těchto soubojů se nachází element zvaný Elex. Vzácná, omezená surovina, která dorazila s meteorem, zápis může pohánět stroje, otevřít dveře k magii, nebo přetvařovat život do nových, odlišných forem. Ale která z těchto možností by se měla stát budoucností planety Magelan? Dokáže technologie, nebo magie zachránit planetu? Nebo se tato nová síla stane zkázou všeho co zůstalo v ruinách stále na živu?

Hra Elex je akční RPG v otevřeném světě navrženy pro PC a next-gen konzole, hru vyvinula firma Piranha Bytes , tvůrci cenami ověnčené série Gothic . Hra se odehrává ve zcela novém post apokalyptickém světě, kde se setkávají mašiny s magií.


  • Elex je akčně laděná RPG hra položena v zcela novém, post apokalyptickém, sci-fi světě, kde se mašiny setkávají s magií.
  • Magelan byla miliardová planeta s pokročilou civilizací. Pak na ně spadl meteor. Ti, kteří přežili musí bojovat o přežití a rozhodnout o budoucnosti planety.
  • Najděte si společníka, vyberte si frakci a ovlivněte svět. Nenajdete zde zažitý systém povolání, musíte získat důvěru zkušených učitelů a díky nim si osvojit vybrané schopnosti.
  • Od mečů a seker, po luky a harpuny, hra Elex nabízí nejširší výběr zbraní v RPG. Brokovnice, plazmová zbraň, nebo plamenomet-najdete zde zbraň a herní styl pro každého.
  • Ať už je to kladivo, raketomet, nebo síla magie, Elex balancuje vědu, fantasy a brutální sílu, čímž Vám umožňuje si vybrat nejlepší styl průběhu soubojů, který se hodí k vaší pozici.
  • Přístup k lidem, se kterými se setkáte ovlivní vaše okolí. Vytvoříte si spojence, nebo nepřátele? Je čas ukázat emoce, nebo zvolit logickou možnost? Každá volba vytváří budoucnost vaší hry.
  • Vydejte se kam jen budete chtít, vybírejte si souboje a spojence, jediná věc, která Vás dokáže zastavit jsou zmutované příšery žijící v prostředích zamořených elementem Elex.
  • Choďte, běžte, nebo zapojte do akce Váš jetpack, pokud to vidíte, můžete to i dosáhnout. RPG v otevřeném světě nebylo nikdy tak volné.



  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    CZ titulkyEN dabingDE dabingPL dabing

    Recenze na Elex CZ

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.