emergency 2014 PC DVD

Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 223879
DeepEN dabing

emergency 2014 [PC DVD]

Velte záchranářům, hasičům, policistům a dostaňte katastrofy pod kontrolu. Vyšlete své týmy na napjaté mise v reálném čase, kde se musí poprat s katastrofami v Evropských hlavních městech. V největší hře, jaká kdy byla v této sérii, budete hasit velké požáry, stopovat zakopané oběti a chránit celá města s jejich obyvateli a památkami.
Vyviňte si vlastní strategie a udržte situaci pod kontrolou za každých okolností!

Je rok 1980. Asteroid Caligula prochází zemskou oběžnou dráhou tak blízko, že úlomky z něj (meteority) dopadají až na Zemi. Farma v rýnské provincii je zasažena a zničena. Hrozí, že požár se rozšíří až do okolních měst. Váš úkol je jasný-dostat situaci pod kontrolu. V této unikátní historické misi si na to vezmete na starost historické hasičské jednotky.

O sto let později se Caligula opět přibližuje k Zemi . No tentokrát je však na přímé kolizní dráze s naší modrou planetou . Opět je asteroid doprovázen rojem meteoritů . Vy tak musíte využít všechny dostupné jednotky a vozidla ve snaze zabránit lokálním katastrofám a ochránit civilisty na třech různých místech , včetně města Pisa , kde je meteoritem zničena i slavná Šikmá věž .

Emergency 2014 obsahuje veškerý obsah z Emergency 2013 a Emergency 2012 DELUXE , přidává nekonečné hodiny hracího času , nové úchvatné videa a nové jednotky .

Ochraňujte ! Zachraňujte ! Pomáhejte !-Buďte tam , kde jste potřební nejvíce!

  • Ultimátní kolekce populární série simulátorů , včetně nového obsahu s množstvím hodin zábavy .
  • 4 nové mise, kde je Země ohrožena pádem meteoritů .
  • Více než 20 misí a dodatečné sandboxových mapy.
  • nepředvídatelné události , které Vás mohou zasáhnout když to nejméně čekáte .



  • Recenze na emergency 2014

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.