Age of Empires II GOLD PC CD

Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 50191
Microsoft

Age of Empires II GOLD [PC CD]

Age of Empires II Gold Edition přináší v jedné krabici dva tituly z řady Age of Empires II (The Age of Kings a The Conquerors Expansion) plus další rozšiřující obsah.
Age of Empires II: The Age of Kings (Věk říši II: Věk králů) je pokračování, které navazuje na úspěšnou a cenami ověnčenou strategickou hru Age of Empires. Druhý díl pokrývá tisíce let od pádu Říma až po konec vrcholného středověku, skrze nějž hráč vede jednu ze třinácti mocných civilizací. Hra si udržuje říši záběrů Age of Empires, současně ji však rozšiřuje o řadu nových vlastností, především v oblasti bitev a ekonomiky.

Hráč začíná stejně jako v předchozím díle s minimálními zásobami a malým množstvím lidí. Jeho úkolem je rozvinout svůj národ ze skromných začátků do podoby bohatého a mocného království. Dosáhnout vítězství několika způsoby - od vojenské likvidace soupeře, až k hromadění bohatství, obchodování pokud diplomacií až po postavení a ubránění význačných staveb (divů světa).

Age of Empires II: The Conquerors (Věk říši II: Dobyvatelé) je oficiální rozšiřujcí balík k úspěšné a cenami ověnčenou strategickou hru Age of Empires II: The Age of Kings. Hra se soustřeďuje z doby středověké na dobyvatele jako byla Attila - bič Boží, El Cid nebo Montezuma. Kromě vylepšení přichází toto rozšíření s novými scénáři, novými mapami, civilizacemi, jednotkami a technologiemi .

Recenze na Age of Empires II GOLD

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.