Age of Empires (Sběratelské vydání) PC DVD

Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 7452
Microsoft

Age of Empires (Sběratelské vydání) [PC DVD]

Age of Empires Sběratelské vydání přináší v jednom balení dva tituly z řady Age of Empires (Age of Empires: The Ancient World a Age of Empires: The Rise of Rome) a další dva ze série Age of Empires 2 (Age of Empires 2: The Age of Kings a Age of Empires 2: The Conquerors) plus další rozšiřující obsah.

Age of Empires
Age of Empires je opravdu výpravná, real-time strategická hra umožňující znovu zažít 10 000 let lidské historie.

Hráči mají možnost ovlivnit evoluci od vesničky z doby kamenné. A s minimálními zdroji se musí snažit rozvinout svou vesničku v mohutnou říši.

Musí si včas vybrat vhodnou cestu (z mnoho možných), jak tuto hru vyhrát. Výsledek může být například celosvětová dominance poražením a rozprášením nepřátelských civilizací a říší, nebo průzkum neznámého světa a ekonomické vítězství pomocí nahromaděného bohatství z obchodu, válek nebo využitím přírodních zdrojů.

Age of Empires: The Rise of Rome
Age of Empires: The Rise of Rome je datadisk do hry Age of Empires, který je zaměřen na legendární římskou říši. The Rise of Rome vyzývá jak zkušené hráče, tak i nováčky zažít rozvoj dalších čtyř civilizací, objevit několik unikátních jednotek, nové technologie a nové kampaně.

Age of Empires 2: The Age of Kings
Age of Empires 2: The Age of Kings je pokračování, které navazuje na úspěšnou a cenami ověnčenou strategickou hru Age of Empires. Druhý díl pokrývá tisíce let od pádu Říma až po konec vrcholného středověku, přes které hráč vede jednu ze třinácti mocných civilizací. Hra si udržuje šířku záběru Age of Empires, současně ji však rozšiřuje o řadu nových vlastností, především v oblasti bojů a ekonomiky.

Hráč začíná stejně jako v předchozí části s minimálními zásobami a malým množstvím lidí. Jeho úkolem je rozvinout svůj národ ze skromných začátků do podoby bohatého a mocného království. Dosáhnout vítězství lze několika způsoby-od vojenské likvidace soupeře, přes hromadění bohatství, obchodování a diplomacii až po postavení a ubránění významných staveb (divů světa).

Age of Empires 2: The Conquerors
Age of Empires II: The Conquerors je oficiální rozšiřující balík k úspěšné a cenami ověnčené strategické hře Age of Empires 2: The Age of Kings. Hra se soustředí na nechvalně známých dobyvatelů jako Attila-bič Boží, El Cid nebo Montezuma. Kromě vylepšení přichází toto rozšíření s novými scénáři, novými mapami, civilizacemi, jednotkami a technologiemi.

Age of Empires (Sběratelské vydání) - PC - PlayGoSmart : hodnotenie 5 z 5 na základě 1 hodnocení.

Recenze na Age of Empires (Sběratelské vydání)

Zobrazeno 11 (z 1 hodnocení)
Celkem stran:   1  
od Zákazník 5 z 5 Hvězdiček! 26. 03. 2013
Osvědčená klasika. Bezvadné!
Zobrazeno 11 (z 1 hodnocení)
Celkem stran:   1