The Eternal Cylinder [PS5] - BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
409 Kč
Osobitný režim 0% DPH
 
 
Kód produktu: 471182
Ace

The Eternal Cylinder [PS5] - BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100% funkční a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:

 

O hře

The Eternal Cylinder je mimořádné dobrodružství se vstupem do živého mimozemského světa – nyní se skvělým režimem výkonu 4K při 60 snímcích za sekundu a exkluzivními aktivitami pro PlayStation 5, haptickou odezvou Dual Sense a adaptivními spouštěči!

Ovládejte stádo rozkošných tvorů zvaných Trebhums a prozkoumejte zvláštní mimozemský svět plný exotických forem života, surrealistických prostředí a neustálé hrozby Válce, obrovské rolující struktury starověkého původu, která drtí vše, co jí stojí v cestě.

Vaši Trebhumovi začínají svoji cestu na konci přirozeného potravního řetězce. Mohou však mutovat a vyvíjet nové fyzické vlastnosti a schopnosti tím, že jedí různé druhy flóry a fauny. Objevte a přizpůsobte si desítky mutací, včetně nových traverzálních dovedností, jako je létání a plavání, abyste dosáhli nových oblastí, a nových smyslů, které vám pomohou překonat nové hádanky, výzvy a nebezpečí.

The Eternal Cylinder nabízí jedinečný ekosystém, ve kterém existuje umělá inteligence tvorů, ničení světa v reálném čase, organické zkoumání, což poskytuje nezapomenutelný herní zážitek.

Klíčové vlastnosti

  • Nezapomenutelný mimozemský svět k prozkoumání
    Hráči musí prozkoumat nádherný svět, který je plný nezapomenutelných výhledů a jedinečných zemí, ve kterých je na každém rohu něco nového.

  • Vyřešte starověké záhady
    Prozkoumejte svět a objevte obrovské množství náročných hádanek, které musíte vyřešit a překonat.

  • Destrukce světa v reálném čase
    Všechno na světě může být Věčným válcem zničeno v reálném čase, takže hráči se musí neustále vyhýbat jeho destruktivní cestě, aby přežili a zároveň obdivovali vizuální nádheru jeho božské síly.

  • Sestavte si svou vlastní mimozemskou rodinu
    Vybudujte nomádské stádo jedinečných mimozemských tvorů zvaných Trebhums. Ovládejte stádo, které se může rozrůst až na více než 20 členů, a naplňte každého z nich vlastními jedinečnými mutacemi a soubory dovedností.

  • Jedinečný systém mutací
    Odemkněte jedinečné nové dovednosti konzumací přírodních jedlých látek, které obývají herní svět. Experimentujte s obrovským množstvím ovoce, flóry a mimozemských tvorů, abyste odemkli nové schopnosti a možnosti hry.

  • 50+ mutací k objevení
    Objevte a odemkněte více než 50 jedinečných mutací, z nichž každá poskytuje nové herní možnosti.

  • Trebhum pro každého
    Vychutnejte si bohatou škálu designů Trebhum, protože jednotlivé mutace se navzájem kombinují a vytvářejí překvapivá nová stvoření. To umožňuje vašemu stádu pokračovat ve vývoji při objevování nových oblastí.

  • Poutavý příběh
    The Eternal Cylinder obsahuje hluboký a poutavý příběh, který mohou hráči odhalit, zatímco pokračují v objevování mimozemského světa. Hra zkoumá témata rodiny, dědictví a trvalou sílu znalostí.

  • Vrstvené přežití
    Hráči budou muset spravovat více vrstev zdrojů, aby byli schopni přežít. Patří mezi ně úroveň hydratace, různé teploty, z nichž každá má svůj vlastní vliv a výdrž.

  • Živé a dýchající ekosystémy
    Svět The Eternal Cylinder je obydlen více než 30 nezapomenutelnými ručně vyrobenými mimozemskými bytostmi. Tato stvoření se značně liší velikostí a sahají od těch menších než Trebhum, až po leviatany velikosti mrakodrapů, kteří dominují na horizontu. Každý z těchto tvorů má svůj vlastní vyhrazený Al a chová se přirozeným způsobem. Hráči se musí naučit jejich jedinečnému chování a objevit překvapivé způsoby, jak využít přirozený potravinový řetězec ve svůj prospěch a komunikovat s každým tvorem.

  • 4 jedinečné biodomy pro přezkum
    Každý z nich má své vlastní ekosystémy a jedinečná stvoření k objevování.

Trailer


Recenze na The Eternal Cylinder [PS5] - BAZAR (použité zboží)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.